pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

22.07.2016 - 15:38, Güncelleme: 22.07.2016 - 15:38
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

Bozok Üniversitesinde istifası alınan 9 dekanın odasında polis ekiplerince arama yapıldı

YOZGAT (AA) - Yükseköğretim Kurulu (YÖK) kararınca Bozok Üniversitesinde istifası alınan 9 dekanın odasında arama gerçekleştirildi.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürülüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında, dekanların odasında arama yapıldı.Ekipler, bazı dekanların odasında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitap ve CD ile Bank Asya'ya ait hesap kayıtları ele geçirdi. Dekanlar ile üniversite bünyesinde çalışan 14 kişi hakkında soruşturma yürütüldüğü ve gözaltı kararları çıkabileceği öğrenildi.
Bozok Üniversitesinde istifası alınan 9 dekanın odasında polis ekiplerince arama yapıldı

YOZGAT (AA) - Yükseköğretim Kurulu (YÖK) kararınca Bozok Üniversitesinde istifası alınan 9 dekanın odasında arama gerçekleştirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürülüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında, dekanların odasında arama yapıldı.

Ekipler, bazı dekanların odasında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitap ve CD ile Bank Asya'ya ait hesap kayıtları ele geçirdi.

Dekanlar ile üniversite bünyesinde çalışan 14 kişi hakkında soruşturma yürütüldüğü ve gözaltı kararları çıkabileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.