pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün "Askeri Mahrem Yapılanmasına" Yönelik Operasyon

03.05.2019 - 19:23, Güncelleme: 03.05.2019 - 19:23
 

Fetö'nün "Askeri Mahrem Yapılanmasına" Yönelik Operasyon

Adliyeye sevk edilen 3 zanlıdan biri daha tutuklandı- Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 2'ye yükseldi

SİVAS (AA) - Sivas ve Manisa'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "askeri mahrem yapılanmasına" yönelik operasyonda, gözaltına alınan 3 zanlıdan biri daha tutuklandı.Polis ekiplerince dün düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 3'ünün daha emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlıdan 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sivas Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, polis ekiplerince örgütün "askeri mahrem yapılanmasına" yönelik Sivas ve Manisa'da eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, askeri okuldan ilişiği kesilen 8 öğrenci ile bir polis memuru gözaltına alınmıştı. Adliyeye daha önce sevk edilen 4 zanlıdan 1'i tutuklanmış, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı.Gözaltındaki şüphelilerden 2'sinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Adliyeye sevk edilen 3 zanlıdan biri daha tutuklandı- Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 2'ye yükseldi

SİVAS (AA) - Sivas ve Manisa'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "askeri mahrem yapılanmasına" yönelik operasyonda, gözaltına alınan 3 zanlıdan biri daha tutuklandı.

Polis ekiplerince dün düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 3'ünün daha emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlıdan 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, polis ekiplerince örgütün "askeri mahrem yapılanmasına" yönelik Sivas ve Manisa'da eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, askeri okuldan ilişiği kesilen 8 öğrenci ile bir polis memuru gözaltına alınmıştı.

Adliyeye daha önce sevk edilen 4 zanlıdan 1'i tutuklanmış, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı.

Gözaltındaki şüphelilerden 2'sinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.