pendik escort bayan
ak

Fetö'nün "Askeri Mahrem Yapılanması"na Operasyon

11.04.2018 - 11:23, Güncelleme: 11.04.2018 - 11:23
 

Fetö'nün "Askeri Mahrem Yapılanması"na Operasyon

Kayseri merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda, aralarında muvazzafların da bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri merkezli 5 ilde, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, muvazzaf askerlerin de aralarında olduğu 21 şüpheli gözaltına alındı.Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY'nin "askeri mahrem yapılanması" içinde yer aldıkları, bu yapılanmada yönetici pozisyonunda "sivil imam" olarak görev aldıkları iddiasıyla haklarında yakalama kararı verilen, 17'si muvazzaf astsubay 28 kişiye yönelik Kayseri merkezli Batman, İzmir, Yalova ve Elazığ'da eş zamanlı operasyon düzenledi.Operasyonda, aralarında muvazzaf astsubay, ihraç öğretmen, sağlık müdürlüğü ve üniversite çalışanı ile özel okulda öğretmenlik yapanların da bulunduğu 21 zanlı gözaltına alındı.Zanlılar, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip Emniyete götürüldü.Örgütün askeri personelden sorumlu sözde mahrem imamı olarak görev yapan sivillerin "öğretmen", bu kişilerin irtibatlı olduğu astsubayların ise "öğrenci" diye tanımlandığı yapılanmaya yönelik operasyonda, adreslerinde bulunamayan 7 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Kayseri merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda, aralarında muvazzafların da bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri merkezli 5 ilde, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, muvazzaf askerlerin de aralarında olduğu 21 şüpheli gözaltına alındı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY'nin "askeri mahrem yapılanması" içinde yer aldıkları, bu yapılanmada yönetici pozisyonunda "sivil imam" olarak görev aldıkları iddiasıyla haklarında yakalama kararı verilen, 17'si muvazzaf astsubay 28 kişiye yönelik Kayseri merkezli Batman, İzmir, Yalova ve Elazığ'da eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, aralarında muvazzaf astsubay, ihraç öğretmen, sağlık müdürlüğü ve üniversite çalışanı ile özel okulda öğretmenlik yapanların da bulunduğu 21 zanlı gözaltına alındı.

Zanlılar, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip Emniyete götürüldü.

Örgütün askeri personelden sorumlu sözde mahrem imamı olarak görev yapan sivillerin "öğretmen", bu kişilerin irtibatlı olduğu astsubayların ise "öğrenci" diye tanımlandığı yapılanmaya yönelik operasyonda, adreslerinde bulunamayan 7 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.