pendik escort bayan
ak

Fetö Zanlısının Evinde Tarihi Eser Bulundu

24.03.2017 - 13:58, Güncelleme: 24.03.2017 - 13:58
 

Fetö Zanlısının Evinde Tarihi Eser Bulundu

Nevşehir'de, hakkında gözaltı kararı bulunan zanlının evinde çok sayıda tarihi eser ele geçirildi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen zanlının evindeki aramada çok sayıda tarihi eser bulundu. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kozaklı ilçesinde ikamet eden ve FETÖ soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkarılan Ertuğrul Ö'nün evinde arama yapıldı.Evde, Roma dönemine ait bir gümüş sikke, Osmanlı, Roma ve Bizans dönemlerine ait bir gümüş ve 27 bronz sikke, Bizans dönemine ait 4 yüzük, demir çağına ait olduğu değerlendirilen bir mühür ile 7 çeşitli obje ele geçirildi. Gözaltına alınan Ertuğrul Ö, emniyete götürüldü.Evinde ele geçirilen tarihi eserler nedeniyle zanlı hakkında "Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet" suçundan dolayı da yasal işlem yapıldığı öğrenildi.
Nevşehir'de, hakkında gözaltı kararı bulunan zanlının evinde çok sayıda tarihi eser ele geçirildi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen zanlının evindeki aramada çok sayıda tarihi eser bulundu.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kozaklı ilçesinde ikamet eden ve FETÖ soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkarılan Ertuğrul Ö'nün evinde arama yapıldı.

Evde, Roma dönemine ait bir gümüş sikke, Osmanlı, Roma ve Bizans dönemlerine ait bir gümüş ve 27 bronz sikke, Bizans dönemine ait 4 yüzük, demir çağına ait olduğu değerlendirilen bir mühür ile 7 çeşitli obje ele geçirildi.

Gözaltına alınan Ertuğrul Ö, emniyete götürüldü.

Evinde ele geçirilen tarihi eserler nedeniyle zanlı hakkında "Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet" suçundan dolayı da yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.