pendik escort bayan
ak

Fetö Zanlılarının Yunan Adasına Kaçmaya Çalışırken Yakalanması

31.10.2017 - 10:28, Güncelleme: 31.10.2017 - 10:28
 

Fetö Zanlılarının Yunan Adasına Kaçmaya Çalışırken Yakalanması

Muğla'nın Bodrum ilçesinden Yunanistan'ın İstanköy Adası'na kaçmaya çalışırken yakalanan 17 şüpheliden biri Çankırı'da adliyeye sevk edildi

ÇANKIRI (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi oldukları iddiasıyla aranan ve Muğla'nın Bodrum ilçesinden Yunanistan'ın İstanköy Adası'na kaçmaya çalışırken yakalanan 17 şüpheliden biri Çankırı'da adliyeye sevk edildi.Sahil Güvenlik ekiplerince Bodrum Karaada açıklarında durdurulan motoryatta yakalanan şüphelilerden Recep Ş, Çankırı'ya getirildi.Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Recep Ş'nin müfettiş olarak görevliyken kamudan ihraç edildiği ve Çankırı Sulh Ceza Hakimliğince "silahlı terör örgütüne üye olma" suçlamasıyla hakkında yakalama kararı bulunduğu öğrenildi.Sahil Güvenlik ekiplerince Bodrum Karaada açıklarında 27 Ekim'de durumundan şüphelenilen bir motoryata "dur" ihtarında bulunulmuş, ekiplerce yapılan aramada organizatörlük yaptıkları iddia edilen 2 tekne kaptanı, 4 Suriye uyruklu ile 13'ü çocuk 30 Türk vatandaşı yakalanmıştı. Yunanistan'a kaçmaya çalışan 17 Türk vatandaşının Ankara ve İzmir'de yaşayan Emniyet, Milli Eğitim, TSK, TİB gibi farklı kurumlardan ihraç edilen ve arama kaydı bulunan FETÖ üyeleri olduğu belirlenmişti.
Muğla'nın Bodrum ilçesinden Yunanistan'ın İstanköy Adası'na kaçmaya çalışırken yakalanan 17 şüpheliden biri Çankırı'da adliyeye sevk edildi

ÇANKIRI (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi oldukları iddiasıyla aranan ve Muğla'nın Bodrum ilçesinden Yunanistan'ın İstanköy Adası'na kaçmaya çalışırken yakalanan 17 şüpheliden biri Çankırı'da adliyeye sevk edildi.

Sahil Güvenlik ekiplerince Bodrum Karaada açıklarında durdurulan motoryatta yakalanan şüphelilerden Recep Ş, Çankırı'ya getirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Recep Ş'nin müfettiş olarak görevliyken kamudan ihraç edildiği ve Çankırı Sulh Ceza Hakimliğince "silahlı terör örgütüne üye olma" suçlamasıyla hakkında yakalama kararı bulunduğu öğrenildi.

Sahil Güvenlik ekiplerince Bodrum Karaada açıklarında 27 Ekim'de durumundan şüphelenilen bir motoryata "dur" ihtarında bulunulmuş, ekiplerce yapılan aramada organizatörlük yaptıkları iddia edilen 2 tekne kaptanı, 4 Suriye uyruklu ile 13'ü çocuk 30 Türk vatandaşı yakalanmıştı.

Yunanistan'a kaçmaya çalışan 17 Türk vatandaşının Ankara ve İzmir'de yaşayan Emniyet, Milli Eğitim, TSK, TİB gibi farklı kurumlardan ihraç edilen ve arama kaydı bulunan FETÖ üyeleri olduğu belirlenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.