pendik escort bayan
ak

Fetö Soruşturması Kapsamında Aranan 2 Zanlı Kırşehir'de Yakalandı

15.11.2017 - 15:28, Güncelleme: 15.11.2017 - 15:28
 

Fetö Soruşturması Kapsamında Aranan 2 Zanlı Kırşehir'de Yakalandı

KIRŞEHİR (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Nevşehir ve Aksaray'da aranan 2 zanlı,...

KIRŞEHİR (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Nevşehir ve Aksaray'da aranan 2 zanlı, Kırşehir'de yakalandı.Alınan bilgiye göre, Nevşehir'de sürdürülen soruşturma kapsamında aranan N.B'nin (53) Kırşehir'de olabileceği ihbarı üzerine Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri çalışma başlattı.Farklı adreslere operasyon düzenleyen ekipler, yaklaşık bir aydır arandığı belirtilen N.B'yi kent merkezi yakınlarındaki bir bağ evinde gözaltına aldı.Ekipler, Aksaray'daki FETÖ soruşturması kapsamında aranan eski öğretmen A.O'yu da kent merkezinde bir yakınının evinde yakaladı.N.B. ve A.O, Kırşehir Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından soruşturmaların yürütüldüğü illere gönderildi.
KIRŞEHİR (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Nevşehir ve Aksaray'da aranan 2 zanlı,...

KIRŞEHİR (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Nevşehir ve Aksaray'da aranan 2 zanlı, Kırşehir'de yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Nevşehir'de sürdürülen soruşturma kapsamında aranan N.B'nin (53) Kırşehir'de olabileceği ihbarı üzerine Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri çalışma başlattı.

Farklı adreslere operasyon düzenleyen ekipler, yaklaşık bir aydır arandığı belirtilen N.B'yi kent merkezi yakınlarındaki bir bağ evinde gözaltına aldı.

Ekipler, Aksaray'daki FETÖ soruşturması kapsamında aranan eski öğretmen A.O'yu da kent merkezinde bir yakınının evinde yakaladı.

N.B. ve A.O, Kırşehir Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından soruşturmaların yürütüldüğü illere gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.