pendik escort bayan
ak

Fetö Sanıklarının Yeniden Örgütlenmesine İlişkin Dava

21.02.2019 - 12:18, Güncelleme: 21.02.2019 - 12:18
 

Fetö Sanıklarının Yeniden Örgütlenmesine İlişkin Dava

Kayseri'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu yargılandıkları davada tahliye edildikten sonra yeniden örgütlenmeye çalıştıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan tutuksuz 12 sanığın yargılanmasına devam edildi - Mahkeme, firari sanık hakkında tutu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin soruşturma kapsamında tutuklu yargılandıkları davada tahliye edildikten sonra örgütlenmeye çalıştıkları ileri sürülen 12 sanığın duruşması görüldü.Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuksuz sanıklar F.S.E, M.Z.G, M.G, A.K, M.A, M.S. Ş.M. Ö.F, T.B, A.V. ve E.M.B. ile avukatları hazır bulundu. Tutuksuz sanık M.Ö. ise duruşmaya katılmadı.Aynı suç kapsamında 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılandığı davadan aldığı 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan sanık M.Ö'nün avukatı, müvekkilinin firar ettiğini, kendisine ulaşamadığını ve diğer dosyadaki cezasının onandığını söyledi. Diğer sanık avukatları da önceki celse ev hapsi şartıyla tahliye edilen müvekkilleri F.S.E, M.Z.G, M.G, A.K, M.A, M.S. Ş.M. ve Ö.F'nin, çalışarak aile bütçelerine katkıda bulunabilmeleri için bu mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. Avukatların bu talebini reddeden mahkeme heyeti, firari sanık M.Ö. hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasına hükmetti.Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için 2 Mayıs'a ertelendi.
Kayseri'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu yargılandıkları davada tahliye edildikten sonra yeniden örgütlenmeye çalıştıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan tutuksuz 12 sanığın yargılanmasına devam edildi - Mahkeme, firari sanık hakkında tutu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin soruşturma kapsamında tutuklu yargılandıkları davada tahliye edildikten sonra örgütlenmeye çalıştıkları ileri sürülen 12 sanığın duruşması görüldü.

Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuksuz sanıklar F.S.E, M.Z.G, M.G, A.K, M.A, M.S. Ş.M. Ö.F, T.B, A.V. ve E.M.B. ile avukatları hazır bulundu. Tutuksuz sanık M.Ö. ise duruşmaya katılmadı.

Aynı suç kapsamında 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılandığı davadan aldığı 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan sanık M.Ö'nün avukatı, müvekkilinin firar ettiğini, kendisine ulaşamadığını ve diğer dosyadaki cezasının onandığını söyledi.

Diğer sanık avukatları da önceki celse ev hapsi şartıyla tahliye edilen müvekkilleri F.S.E, M.Z.G, M.G, A.K, M.A, M.S. Ş.M. ve Ö.F'nin, çalışarak aile bütçelerine katkıda bulunabilmeleri için bu mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Avukatların bu talebini reddeden mahkeme heyeti, firari sanık M.Ö. hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasına hükmetti.

Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için 2 Mayıs'a ertelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.