pendik escort bayan
ak

Fetö Sanıklarına Hapis Cezası

22.03.2018 - 13:43, Güncelleme: 22.03.2018 - 13:43
 

Fetö Sanıklarına Hapis Cezası

Kırıkkale Üniversitesinin akademik ve idari personeline yönelik davada tutuksuz yargılanan 4 sanığa 6 yıl 3'er ay hapis cezası verildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin, Kırıkkale Üniversitesinin akademik ve idari personeline yönelik davada tutuksuz yargılanan 4 sanık, 6 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldı.Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan tutuksuz yargılanan Bülent Çatalbaş, Eyüp Koç, Serhat Demirer ve Ahmet Aksoy ile avukatları hazır bulundu.Sanık Çatalbaş savunmasında, ByLock kullanmadığını ve örgüt üyesi olmadığını iddia ederek beraatini istedi.Sanık Koç da FETÖ'nün terör örgütü olduğunu bilmediğini ileri sürerek, bunu 15 Temmuz'da anladığını savundu.FETÖ üyesi olmadığını belirten Koç, beraatini talep etti.Sanık Aksoy da suçlamaları reddederek beraatini istedi.Mahkeme heyeti, sanıklar Çatalbaş, Koç, Demirer ve Aksoy'a "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 6 yıl 3'er ay hapis cezası verdi.
Kırıkkale Üniversitesinin akademik ve idari personeline yönelik davada tutuksuz yargılanan 4 sanığa 6 yıl 3'er ay hapis cezası verildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin, Kırıkkale Üniversitesinin akademik ve idari personeline yönelik davada tutuksuz yargılanan 4 sanık, 6 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan tutuksuz yargılanan Bülent Çatalbaş, Eyüp Koç, Serhat Demirer ve Ahmet Aksoy ile avukatları hazır bulundu.

Sanık Çatalbaş savunmasında, ByLock kullanmadığını ve örgüt üyesi olmadığını iddia ederek beraatini istedi.

Sanık Koç da FETÖ'nün terör örgütü olduğunu bilmediğini ileri sürerek, bunu 15 Temmuz'da anladığını savundu.

FETÖ üyesi olmadığını belirten Koç, beraatini talep etti.

Sanık Aksoy da suçlamaları reddederek beraatini istedi.

Mahkeme heyeti, sanıklar Çatalbaş, Koç, Demirer ve Aksoy'a "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 6 yıl 3'er ay hapis cezası verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.