pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

FETÖ sanıklarına badem kurusu kıyafet giydirilmesi ne anlama geliyor?

24.08.2017 - 13:51, Güncelleme: 24.08.2017 - 13:51
 

FETÖ sanıklarına badem kurusu kıyafet giydirilmesi ne anlama geliyor?

Tek tip kıyafette FETÖ sanıklarına badem kurusu, diğer sanıklara ise gri-bej renk kıyafet giydirilmesi planlanıyor.

Adalet Bakanlığı’nca FETÖsanıklarına tek tip kıyafetçalışmasında sona gelindi. FETÖ sanıklarına badem kurusu, diğer sanıklara ise gri-bej tek tip kıyafet giydirilmesi planlanıyor.İlk aşamada işyurtlarında dikilen 70 bin kıyafet cezaevlerine dağıtılacak.Adalet Bakanlığı İşyurtları Kurumu Daire Başkanlığı yetkilileriyle ceza infaz kurumlarında görevli tekstil atölyesi şefleri ve tekstil mühendislerinin yaptığı çalışma sonrası kıyafet ve renk belirlendi. FETÖ’cülerin giyeceği kıyafet, badem kurusu pantolon-gömlek olarak hazırlanıyor.İşyurtlarındaki mahkûmlarca üretilecek badem kurusu rengindeki bu kıyafetler önümüzdeki süreçte FETÖ sanıklarının olduğu cezaevlerine gönderilecek. FETÖ sanıkları mahkemeye bu kıyafetlerle çıkacak.Badem Kurusu Rengi Nedir? Hangi Tonları Barındırır?FETÖ terör örgütü sanıklarının yargılanma sürecinde mahkemeye getirilirken farklı kıyafet tercihleri tepkilere yol açmış özellikle bir sanığın giydiği 'hero' tişörtü sinirlerin gerilmesine neden olmuştu. Bunun üzerine verilen karar doğrultusunda FETÖ sanıklarının 'badem kurusu' rengi kıyafet giydirilmesine karar verildi. Peki badem kurusu rengi nedir?BADEM KURUSU RENGİ NEDİR?Alt tonlarında sarı olan, boyanın işleniş biçimi ile kahverengi ile daha çok özdeşleşmiş bir renktir. Ana renkler kategorisinde bulunmaz. Bir kaç farklı rengin bir araya gelmesi ile ortaya çıkar. Ton aralığına bakıldığında en çok kurutulmuş badem rengini andırdığı için bu ismi almıştır. Badem kurusu rengi genellikle tuvalet-banyo ve bahçe dekorasyonlarında tercih edilir.Kaynak: Dinihaberler.com
Tek tip kıyafette FETÖ sanıklarına badem kurusu, diğer sanıklara ise gri-bej renk kıyafet giydirilmesi planlanıyor.

Adalet Bakanlığı’nca FETÖsanıklarına tek tip kıyafetçalışmasında sona gelindi. FETÖ sanıklarına badem kurusu, diğer sanıklara ise gri-bej tek tip kıyafet giydirilmesi planlanıyor.

İlk aşamada işyurtlarında dikilen 70 bin kıyafet cezaevlerine dağıtılacak.

Adalet Bakanlığı İşyurtları Kurumu Daire Başkanlığı yetkilileriyle ceza infaz kurumlarında görevli tekstil atölyesi şefleri ve tekstil mühendislerinin yaptığı çalışma sonrası kıyafet ve renk belirlendi. 

FETÖ’cülerin giyeceği kıyafet, badem kurusu pantolon-gömlek olarak hazırlanıyor.

İşyurtlarındaki mahkûmlarca üretilecek badem kurusu rengindeki bu kıyafetler önümüzdeki süreçte FETÖ sanıklarının olduğu cezaevlerine gönderilecek. FETÖ sanıkları mahkemeye bu kıyafetlerle çıkacak.

Badem Kurusu Rengi Nedir? Hangi Tonları Barındırır?

FETÖ terör örgütü sanıklarının yargılanma sürecinde mahkemeye getirilirken farklı kıyafet tercihleri tepkilere yol açmış özellikle bir sanığın giydiği 'hero' tişörtü sinirlerin gerilmesine neden olmuştu. Bunun üzerine verilen karar doğrultusunda FETÖ sanıklarının 'badem kurusu' rengi kıyafet giydirilmesine karar verildi. Peki badem kurusu rengi nedir?

BADEM KURUSU RENGİ NEDİR?

Alt tonlarında sarı olan, boyanın işleniş biçimi ile kahverengi ile daha çok özdeşleşmiş bir renktir. Ana renkler kategorisinde bulunmaz. Bir kaç farklı rengin bir araya gelmesi ile ortaya çıkar. Ton aralığına bakıldığında en çok kurutulmuş badem rengini andırdığı için bu ismi almıştır. Badem kurusu rengi genellikle tuvalet-banyo ve bahçe dekorasyonlarında tercih edilir.

Kaynak: Dinihaberler.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.