pendik escort bayan
ak

Fetö Sanığı "İl İmamı"na 15 Yıl Hapis

02.11.2018 - 13:53, Güncelleme: 02.11.2018 - 13:53
 

Fetö Sanığı "İl İmamı"na 15 Yıl Hapis

Nevşehir'de "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan yargılanan sanık, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün "il imamı" olduğu öne sürülen sanığa 15 yıl hapis cezası verildi.Nevşehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Murat Fırat ve avukatı katıldı.Savunmasında, örgüt üyelerine sohbet verme, FETÖ yöneticiliği ve ByLock kullandığı suçlamalarını reddeden Fırat, beraati ve tahliyesini istedi.Mahkeme heyeti, sanığa "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 15 yıl hapis cezası verdi.İddianamede, sanığın örgütün Kayseri il yapılanmasında sözde "eyalet imamı" iken 2012'de FETÖ'nün Nevşehir'deki eğitim kurumu Lara Kolejine genel müdür olarak tayin edildiği ve "il imamı" olarak görevlendirildiği belirtilmişti.
Nevşehir'de "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan yargılanan sanık, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün "il imamı" olduğu öne sürülen sanığa 15 yıl hapis cezası verildi.

Nevşehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Murat Fırat ve avukatı katıldı.

Savunmasında, örgüt üyelerine sohbet verme, FETÖ yöneticiliği ve ByLock kullandığı suçlamalarını reddeden Fırat, beraati ve tahliyesini istedi.

Mahkeme heyeti, sanığa "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 15 yıl hapis cezası verdi.

İddianamede, sanığın örgütün Kayseri il yapılanmasında sözde "eyalet imamı" iken 2012'de FETÖ'nün Nevşehir'deki eğitim kurumu Lara Kolejine genel müdür olarak tayin edildiği ve "il imamı" olarak görevlendirildiği belirtilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.