pendik escort bayan
ak

Fetö Firarileri Hücre Evlerinde Yakalandı

02.07.2018 - 12:33, Güncelleme: 02.07.2018 - 12:33
 

Fetö Firarileri Hücre Evlerinde Yakalandı

Niğde'deki FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan 4 zanlı, Mersin'de hücre evlerinde gözaltına alındı

NİĞDE (AA) - Niğde'deki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 3 yıldır aranan 4 kişi, Mersin'de hücre evlerinde yakalandı.Niğde Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile İstihbarat Şubesi ekipleri, örgütün "il manevi imamı" oldukları ve örgüte finans desteği sağladıkları iddiasıyla aranan C.A, O.E, F.E. ve K.B'nin Mersin'de saklandığını tespit etti.Ekiplerce 4 hücre evine düzenlenen operasyonda, 4 zanlı gözaltına alındı.Adreslerdeki aramada çok sayıda örgütsel doküman ile dijital materyal ele geçirildi.Niğde'ye getirilen zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Niğde'deki FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan 4 zanlı, Mersin'de hücre evlerinde gözaltına alındı

NİĞDE (AA) - Niğde'deki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 3 yıldır aranan 4 kişi, Mersin'de hücre evlerinde yakalandı.

Niğde Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile İstihbarat Şubesi ekipleri, örgütün "il manevi imamı" oldukları ve örgüte finans desteği sağladıkları iddiasıyla aranan C.A, O.E, F.E. ve K.B'nin Mersin'de saklandığını tespit etti.

Ekiplerce 4 hücre evine düzenlenen operasyonda, 4 zanlı gözaltına alındı.

Adreslerdeki aramada çok sayıda örgütsel doküman ile dijital materyal ele geçirildi.

Niğde'ye getirilen zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.