pendik escort bayan
ak

Fetö Bahanesiyle Dolandırıcılık

10.12.2016 - 11:43, Güncelleme: 10.12.2016 - 11:43
 

Fetö Bahanesiyle Dolandırıcılık

Konya'da telefonla ulaştığı kişiyi, FETÖ soruşturmasında adının geçtiği bahanesiyle dolandırmak isteyen kadın yakalandı- Tutuklanan kadının, başka bir dolandırıcılık olayında "tanık" olarak ifadesine başvurulduğu öğrenildi

KONYA (AA) - Konya'da telefonda ulaştığı kişiyi, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin soruşturmada adının geçtiği bahanesiyle dolandırmak isteyen kadın tutuklandı. İsmail Y'yi (34) telefonla arayıp kendisini polis olarak tanıtan şüpheli, adının FETÖ soruşturmasına karıştığını belirterek, olayı çözmek için evindeki para ve ziynet eşyalarını akaryakıt istasyonuna getirmesini istedi. Durumu polise bildiren İsmail Y, telefondaki kişiyi oyalamaya çalıştı. Pompacı gibi davranan polis ekipleri, parayı almak için kent merkezindeki akaryakıt istasyonuna gelen Şerife K'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.Şerife K'nın, yakalanmadan bir gün önce başka bir dolandırıcılık olayına ilişkin "tanık" olarak ifadesine başvurulduğu öğrenildi.
Konya'da telefonla ulaştığı kişiyi, FETÖ soruşturmasında adının geçtiği bahanesiyle dolandırmak isteyen kadın yakalandı- Tutuklanan kadının, başka bir dolandırıcılık olayında "tanık" olarak ifadesine başvurulduğu öğrenildi

KONYA (AA) - Konya'da telefonda ulaştığı kişiyi, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin soruşturmada adının geçtiği bahanesiyle dolandırmak isteyen kadın tutuklandı.

İsmail Y'yi (34) telefonla arayıp kendisini polis olarak tanıtan şüpheli, adının FETÖ soruşturmasına karıştığını belirterek, olayı çözmek için evindeki para ve ziynet eşyalarını akaryakıt istasyonuna getirmesini istedi.

Durumu polise bildiren İsmail Y, telefondaki kişiyi oyalamaya çalıştı. Pompacı gibi davranan polis ekipleri, parayı almak için kent merkezindeki akaryakıt istasyonuna gelen Şerife K'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Şerife K'nın, yakalanmadan bir gün önce başka bir dolandırıcılık olayına ilişkin "tanık" olarak ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.