pendik escort bayan
ak

Fetö Bağlantılı Kişilerin Özel Hastane Hisselerine Kayyum

24.05.2017 - 16:18, Güncelleme: 24.05.2017 - 16:18
 

Fetö Bağlantılı Kişilerin Özel Hastane Hisselerine Kayyum

Eskişehir'de terör örgütü ile irtibat ve iltisakları tespit edilen 16 kişinin bir özel hastanedeki hisselerine, TMSF kayyum olarak atandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 50 ortaklı bir özel hastanenin 16 ortağının hisselerine kayyum atandı. Alınan bilgiye göre, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, FETÖ/PDY ile bağlantılı şüphelilere ilişkin araştırma yapıldı.2. Sulh Ceza Mahkemesinin kararıyla terör örgütüyle irtibat ve iltisakları tespit edilen şüpheliler M.U, N.B, Z.E, S.K, H.A, Y.T, Y.İ, Ç.Y, R.K, M.Ö, Y.Ö, A.Ç, H.B, M.E, M.K. ve O.T'nin 50 ortaklı özel hastanedeki hisselerini temsil etmek ve yönetmek üzere Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) kayyum olarak atandı.Hastanenin diğer ortakları ile ilgili bir çalışmanın söz konusu olmadığı da bildirildi.
Eskişehir'de terör örgütü ile irtibat ve iltisakları tespit edilen 16 kişinin bir özel hastanedeki hisselerine, TMSF kayyum olarak atandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 50 ortaklı bir özel hastanenin 16 ortağının hisselerine kayyum atandı.

Alınan bilgiye göre, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, FETÖ/PDY ile bağlantılı şüphelilere ilişkin araştırma yapıldı.

2. Sulh Ceza Mahkemesinin kararıyla terör örgütüyle irtibat ve iltisakları tespit edilen şüpheliler M.U, N.B, Z.E, S.K, H.A, Y.T, Y.İ, Ç.Y, R.K, M.Ö, Y.Ö, A.Ç, H.B, M.E, M.K. ve O.T'nin 50 ortaklı özel hastanedeki hisselerini temsil etmek ve yönetmek üzere Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) kayyum olarak atandı.

Hastanenin diğer ortakları ile ilgili bir çalışmanın söz konusu olmadığı da bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.