pendik escort bayan
ak

Ferrari, Gtc4lusso T'yi Paris'te Görücüye Çıkardı

Spor 30.09.2016 - 18:08, Güncelleme: 30.09.2016 - 18:08
 

Ferrari, Gtc4lusso T'yi Paris'te Görücüye Çıkardı

İSTANBUL (AA) - İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Ferrari'nin 4 koltuklu ilk modeli olan GTC4Lusso T, Paris Otomobil Fuarı'nda otomobilseverlerin beğenisine...

İSTANBUL (AA) - İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Ferrari'nin 4 koltuklu ilk modeli olan GTC4Lusso T, Paris Otomobil Fuarı'nda otomobilseverlerin beğenisine sunuldu.Şirket açıklamasına göre, Ferrari, GTC4Lusso'nun V8 turbo motorlu versiyonu olan GTC4 Lusso T'yi ilk kez Paris Otomobil Fuarı'nda tanıttı. Markanın tarihindeki V8 turbo beslemeli motora sahip ilk 4 koltuklu spor otomobil olan GTC4Lusso T, otomobilini günlük olarak kullanırken, aynı zamanda sportiflik ve çok yönlülük arayan Ferrari kullanıcılarını hedefliyor.Kaputunun altında 2016 Engine of The Year/Uluslararası Yılın Motoru ödülünü kazanan 3.9 litrelik turbo beslemeli Ferrari motorunun görev yaptığı GTC4Lusso T, 0-100 km/s hızlanmasını 3,5 saniyede gerçekleştirerek 320 km/s'lik son hıza erişiyor.
İSTANBUL (AA) - İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Ferrari'nin 4 koltuklu ilk modeli olan GTC4Lusso T, Paris Otomobil Fuarı'nda otomobilseverlerin beğenisine...

İSTANBUL (AA) - İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Ferrari'nin 4 koltuklu ilk modeli olan GTC4Lusso T, Paris Otomobil Fuarı'nda otomobilseverlerin beğenisine sunuldu.

Şirket açıklamasına göre, Ferrari, GTC4Lusso'nun V8 turbo motorlu versiyonu olan GTC4 Lusso T'yi ilk kez Paris Otomobil Fuarı'nda tanıttı. Markanın tarihindeki V8 turbo beslemeli motora sahip ilk 4 koltuklu spor otomobil olan GTC4Lusso T, otomobilini günlük olarak kullanırken, aynı zamanda sportiflik ve çok yönlülük arayan Ferrari kullanıcılarını hedefliyor.

Kaputunun altında 2016 Engine of The Year/Uluslararası Yılın Motoru ödülünü kazanan 3.9 litrelik turbo beslemeli Ferrari motorunun görev yaptığı GTC4Lusso T, 0-100 km/s hızlanmasını 3,5 saniyede gerçekleştirerek 320 km/s'lik son hıza erişiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.