pendik escort bayan
ak

Ferrari Challenge'ta Türk Bayrağı Dalgalandı

Spor 16.11.2018 - 11:38, Güncelleme: 16.11.2018 - 11:38
 

Ferrari Challenge'ta Türk Bayrağı Dalgalandı

Ferrari Challenge Serisi’nde yarışan Murat Çuhadaroğlu, sezonun Monza’da koşulan son yarışı olan, Coppa Shell Am Europe’ta kendi klasmanında birinci oldu

İSTANBUL (AA) - Ferrari Challenge Serisi’nde yarışan Murat Çuhadaroğlu, Coppa Shell Am Europe’ta kendi klasmanında birinciliğini ilan etti. Ferrari'den yapılan açıklamaya göre, "Ferrari Challenge" özel organizasyonu, bu yıl da kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. 1993 yılından bu yana düzenlenen Ferrari Challenge, ruhunda yarışma aşkı bulunan Ferrari kullanıcılarına özel hazırlanan tek aktivite olmasıyla dikkat çekiyor. Asya, Avrupa ve Amerika olmak üzere üç ayaktan oluşan Ferrari Challenge Serisi’nde yarışan Murat Çuhadaroğlu, sezonun Monza’da koşulan son yarışı olan, Coppa Shell Am Europe’ta kendi klasmanında birinciliğini ilan etti.Açıklamada görüşlerine yer verilen Çuhadaroğlu, mücadelenin çok yüksek seviyede olduğu Ferrari Challenge’ta kendi klasmanımızda birincilik koltuğuna oturmak ve Türkiye'nin bayrağını dalgalandırmanın gurur verici olduğunu ifade ederek, 488 Challenge'nin gerçekten büyüleyici, safkan bir yarış otomobili olduğunu kaydetti.2015 yılından bugüne kadar toplam 4 sezonda 47 farklı yarışa katılan Çuhadaroğlu’nun 5 yarışta galibiyeti bulunuyor.
Ferrari Challenge Serisi’nde yarışan Murat Çuhadaroğlu, sezonun Monza’da koşulan son yarışı olan, Coppa Shell Am Europe’ta kendi klasmanında birinci oldu

İSTANBUL (AA) - Ferrari Challenge Serisi’nde yarışan Murat Çuhadaroğlu, Coppa Shell Am Europe’ta kendi klasmanında birinciliğini ilan etti.

Ferrari'den yapılan açıklamaya göre, "Ferrari Challenge" özel organizasyonu, bu yıl da kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. 1993 yılından bu yana düzenlenen Ferrari Challenge, ruhunda yarışma aşkı bulunan Ferrari kullanıcılarına özel hazırlanan tek aktivite olmasıyla dikkat çekiyor.

Asya, Avrupa ve Amerika olmak üzere üç ayaktan oluşan Ferrari Challenge Serisi’nde yarışan Murat Çuhadaroğlu, sezonun Monza’da koşulan son yarışı olan, Coppa Shell Am Europe’ta kendi klasmanında birinciliğini ilan etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çuhadaroğlu, mücadelenin çok yüksek seviyede olduğu Ferrari Challenge’ta kendi klasmanımızda birincilik koltuğuna oturmak ve Türkiye'nin bayrağını dalgalandırmanın gurur verici olduğunu ifade ederek, 488 Challenge'nin gerçekten büyüleyici, safkan bir yarış otomobili olduğunu kaydetti.

2015 yılından bugüne kadar toplam 4 sezonda 47 farklı yarışa katılan Çuhadaroğlu’nun 5 yarışta galibiyeti bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.