pendik escort bayan
ak

Ferdi'nin Ameliyatı İçin Gerekli Para 2 Günde Toplandı

04.02.2019 - 17:03, Güncelleme: 04.02.2019 - 17:03
 

Ferdi'nin Ameliyatı İçin Gerekli Para 2 Günde Toplandı

NİĞDE (AA) - Niğde'de adliye personelinin kalp hastası oğlunun ameliyatı için lazım olan 36 bin lira, Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı öncülüğünde...

NİĞDE (AA) - Niğde'de adliye personelinin kalp hastası oğlunun ameliyatı için lazım olan 36 bin lira, Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı öncülüğünde 2 günde toplandı.Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, yazılı açıklamasında, İŞKUR kapsamında adliyede çalışan Aynur Polat'ın kalp hastası oğlu Ferdi Polat'ın (26) bir ay içinde ameliyat edilmesi için Cumhuriyet Başsavcılığınca yardım kampanyası başlattıklarını hatırlattı.Ameliyat ve tedavi giderlerinin karşılanması amacıyla başlatılan kampanyanın kısa sürede hedefine ulaştığını belirten Dönmez, şunları kaydetti:"Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde, Niğde Valiliğinin onayıyla Türkiye genelinde yardım kampanyası başlatılmış olup kampanyada hedeflenen 36 bin lira, 2 gün gibi kısa bir sürede hakim, cumhuriyet savcıları, adliye personeli, ceza infaz kurumları ve Türkiye'nin her yerinden duyarlı vatandaşlarımız tarafından yapılan bağışlarla toplandı. Bu sebeple yardım kampanyası sonlandırılmıştır. Maddi ve manevi desteklerini esirgemeyerek zor gününde ihtiyaç sahibi personelimizin yanında olan herkese teşekkür eder, Ferdi Polat'ın bir an evvel sağlığına kavuşmasını Allah'tan niyaz ederiz."
NİĞDE (AA) - Niğde'de adliye personelinin kalp hastası oğlunun ameliyatı için lazım olan 36 bin lira, Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı öncülüğünde...

NİĞDE (AA) - Niğde'de adliye personelinin kalp hastası oğlunun ameliyatı için lazım olan 36 bin lira, Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı öncülüğünde 2 günde toplandı.

Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, yazılı açıklamasında, İŞKUR kapsamında adliyede çalışan Aynur Polat'ın kalp hastası oğlu Ferdi Polat'ın (26) bir ay içinde ameliyat edilmesi için Cumhuriyet Başsavcılığınca yardım kampanyası başlattıklarını hatırlattı.

Ameliyat ve tedavi giderlerinin karşılanması amacıyla başlatılan kampanyanın kısa sürede hedefine ulaştığını belirten Dönmez, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde, Niğde Valiliğinin onayıyla Türkiye genelinde yardım kampanyası başlatılmış olup kampanyada hedeflenen 36 bin lira, 2 gün gibi kısa bir sürede hakim, cumhuriyet savcıları, adliye personeli, ceza infaz kurumları ve Türkiye'nin her yerinden duyarlı vatandaşlarımız tarafından yapılan bağışlarla toplandı. Bu sebeple yardım kampanyası sonlandırılmıştır. Maddi ve manevi desteklerini esirgemeyerek zor gününde ihtiyaç sahibi personelimizin yanında olan herkese teşekkür eder, Ferdi Polat'ın bir an evvel sağlığına kavuşmasını Allah'tan niyaz ederiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.