pendik escort bayan
ak

Fenerbahçelilerden "Amigo Sefa" Adına Hatıra Ormanı

06.08.2017 - 20:33, Güncelleme: 06.08.2017 - 20:33
 

Fenerbahçelilerden "Amigo Sefa" Adına Hatıra Ormanı

Genç Fenerbahçeliler Derneğince (GFB) "Amigo Sefa" lakaplı Sefa Kalya anısına Çankırı'da hatıra ormanı oluşturuldu.

ÇANKIRI (AA) - Genç Fenerbahçeliler Derneğince (GFB) "Amigo Sefa" lakaplı Sefa Kalya anısına Çankırı'da hatıra ormanı oluşturuldu.Türkiye'nin çeşitli illerinde gelerek Çankırı'da buluşan taraftarlar, Sefa Kalya anısına 15 bin çam, 2 bin süs ağacı ve 3 bin de meyve ağacı fidanını toprakla buluşturdu. Genç Fenerbahçeliler Derneği Basın Sözcüsü Yücel Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Genç Fenerbahçeliler Derneği üyelerinin "Amigo Sefa" lakaplı Sefa Kalya adına hatıra ormanı oluşturduklarını söyledi.Yaklaşık bir buçuk yıl önce Sefa Kalya'nın hayatını kaybettiğini anımsatan Aslan, "Sefa Kalya adına yapılan en büyük eserlerden bir tanesini Çankırı'da açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Burada Çankırı GFB önderliğinde Türkiye genelinden katılan taraftarlarımızla birlikte rahmetli abimiz için oluşturulan hatıra ormanını açıyoruz. Oluşturulan hatıra ormanına 15 bin çam, 2 bin süs ağacı ve 3 bin de meyve ağacı fidanı dikilecek. Yine aynı alan içerisinde Sefa Kalya adını taşıyan bir park inşa edilecek." diye konuştu.Oluşturulan hatıra ormanının büyük bir manevi değere sahip olduğunu ifade eden Aslan, emeği geçenlere teşekkür etti.
Genç Fenerbahçeliler Derneğince (GFB) "Amigo Sefa" lakaplı Sefa Kalya anısına Çankırı'da hatıra ormanı oluşturuldu.

ÇANKIRI (AA) - Genç Fenerbahçeliler Derneğince (GFB) "Amigo Sefa" lakaplı Sefa Kalya anısına Çankırı'da hatıra ormanı oluşturuldu.

Türkiye'nin çeşitli illerinde gelerek Çankırı'da buluşan taraftarlar, Sefa Kalya anısına 15 bin çam, 2 bin süs ağacı ve 3 bin de meyve ağacı fidanını toprakla buluşturdu.

Genç Fenerbahçeliler Derneği Basın Sözcüsü Yücel Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Genç Fenerbahçeliler Derneği üyelerinin "Amigo Sefa" lakaplı Sefa Kalya adına hatıra ormanı oluşturduklarını söyledi.

Yaklaşık bir buçuk yıl önce Sefa Kalya'nın hayatını kaybettiğini anımsatan Aslan, "Sefa Kalya adına yapılan en büyük eserlerden bir tanesini Çankırı'da açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Burada Çankırı GFB önderliğinde Türkiye genelinden katılan taraftarlarımızla birlikte rahmetli abimiz için oluşturulan hatıra ormanını açıyoruz. Oluşturulan hatıra ormanına 15 bin çam, 2 bin süs ağacı ve 3 bin de meyve ağacı fidanı dikilecek. Yine aynı alan içerisinde Sefa Kalya adını taşıyan bir park inşa edilecek." diye konuştu.

Oluşturulan hatıra ormanının büyük bir manevi değere sahip olduğunu ifade eden Aslan, emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.