pendik escort bayan
ak

Fenerbahçe Üniversitesi Eskişehir'de Tanıtıldı

11.07.2019 - 12:28, Güncelleme: 11.07.2019 - 12:28
 

Fenerbahçe Üniversitesi Eskişehir'de Tanıtıldı

Üniversitenin tanıtım programı kapsamında Rektör Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - Bu akademik yıl ilk kez öğrenci kabul edecek Fenerbahçe Üniversitesinin Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak'a ziyarette bulundu.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu akademik yıl 5 fakülte ve 12 programına öğrenci alacak Fenerbahçe Üniversitesinin Rektörü Büyükuslu, tanıtım faaliyetleri kapsamında Anadolu'dan İstanbul'a en çok öğrenci gönderen iller arasında yer alan Eskişehir'e ziyaret gerçekleştirdi.Çakacak'ı makamında ziyaret eden Büyükuslu, üniversitesi hakkında bilgi verdi.Rektör Büyükuslu'ya Eskişehir Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ömer Akbıyık da eşlik etti.
Üniversitenin tanıtım programı kapsamında Rektör Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - Bu akademik yıl ilk kez öğrenci kabul edecek Fenerbahçe Üniversitesinin Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak'a ziyarette bulundu.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu akademik yıl 5 fakülte ve 12 programına öğrenci alacak Fenerbahçe Üniversitesinin Rektörü Büyükuslu, tanıtım faaliyetleri kapsamında Anadolu'dan İstanbul'a en çok öğrenci gönderen iller arasında yer alan Eskişehir'e ziyaret gerçekleştirdi.

Çakacak'ı makamında ziyaret eden Büyükuslu, üniversitesi hakkında bilgi verdi.

Rektör Büyükuslu'ya Eskişehir Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ömer Akbıyık da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.