pendik escort bayan
ak

Fatih Terim'in Babasının Vefatı

06.02.2019 - 10:53, Güncelleme: 06.02.2019 - 10:53
 

Fatih Terim'in Babasının Vefatı

- MKE Ankaragücü, başsağlığı mesajı yayımladı

ANKARA (AA) - MKE Ankaragücü Kulübü, Adana'da tedavi gördüğü hastanede 94 yaşında hayatını kaybeden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in babası Talat Terim için başsağlığı mesajı yayımladı. Kulübün resmi sosyal medya hesabında yayımlanan mesajda, "Eski teknik direktörlerimizden Fatih Terim'in değerli babası Talat Terim'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Talat Terim'e Allah'tan rahmet, Fatih Terim ve ailesine başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.
- MKE Ankaragücü, başsağlığı mesajı yayımladı


ANKARA (AA) - MKE Ankaragücü Kulübü, Adana'da tedavi gördüğü hastanede 94 yaşında hayatını kaybeden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in babası Talat Terim için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün resmi sosyal medya hesabında yayımlanan mesajda, "Eski teknik direktörlerimizden Fatih Terim'in değerli babası Talat Terim'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Talat Terim'e Allah'tan rahmet, Fatih Terim ve ailesine başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.