pendik escort bayan
ak

Fatih Erbakan, yeni siyasi parti sinyali verdi

09.06.2017 - 17:52, Güncelleme: 09.06.2017 - 17:52
 

Fatih Erbakan, yeni siyasi parti sinyali verdi

Saadet Partisi'nin politikalarından rahatsız olan Fatih Erbakan yeni parti kurmak için kolları sıvadı

AA - Necmettin Erbakan tarafından kendilerine bırakılan mirası siyaset kulislerinde de devam ettirmeyi hedefleyen Fatih Erbakan;Diriliş Postası'na verdiği röportajda “Bizim için önemli olan temel prensiplerimize uygun icraatların yapılmasıdır. Bunlar arasında dış politika ve ekonomi örnekleri önemli yer kapsıyor. Bu şartlar yerine getirilecek olursa, kim ya da hangi partinin yaptığı ayırt edilmeden üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız." şeklinde konuştu.YENİ BİR SİYASİ PARTİ GEREKAK Parti 15 yıldır kendilerine has çizgiyle devam ettiğini belirten Erbakan "Bu nedenle alternatif bir parti kurulmasının kaçınılmaz olduğu görülüyor. Şunu da söylemekte fayda var ki henüz ekip oluşturulup plan yapılmadı. Necmettin Erbakan’dan bize kalan sorumluluğu yerine getirmeye kararlı olduğumuzu belirtmek isterim." dedi.SAADET'E SERT ELEŞTİRİSaadet Patisi'ni de eleştiren Erbakan Saadet Partisi şuan milli görüş çıkarlarından uzaklaşmış durumda olduğu için bizlerde davamızı devam ettirmek için elimizi taşın altına koyacağız” ifadelerini kullandı.
Saadet Partisi'nin politikalarından rahatsız olan Fatih Erbakan yeni parti kurmak için kolları sıvadı

AA - Necmettin Erbakan tarafından kendilerine bırakılan mirası siyaset kulislerinde de devam ettirmeyi hedefleyen Fatih Erbakan;Diriliş Postası'na verdiği röportajda “Bizim için önemli olan temel prensiplerimize uygun icraatların yapılmasıdır. Bunlar arasında dış politika ve ekonomi örnekleri önemli yer kapsıyor. Bu şartlar yerine getirilecek olursa, kim ya da hangi partinin yaptığı ayırt edilmeden üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız." şeklinde konuştu.

YENİ BİR SİYASİ PARTİ GEREK


AK Parti 15 yıldır kendilerine has çizgiyle devam ettiğini belirten Erbakan "Bu nedenle alternatif bir parti kurulmasının kaçınılmaz olduğu görülüyor. Şunu da söylemekte fayda var ki henüz ekip oluşturulup plan yapılmadı. Necmettin Erbakan’dan bize kalan sorumluluğu yerine getirmeye kararlı olduğumuzu belirtmek isterim." dedi.

SAADET'E SERT ELEŞTİRİ


Saadet Patisi'ni de eleştiren Erbakan Saadet Partisi şuan milli görüş çıkarlarından uzaklaşmış durumda olduğu için bizlerde davamızı devam ettirmek için elimizi taşın altına koyacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.