pendik escort bayan
ak

Farla Avlanan 4 Kişiye Ceza Uygulandı

23.10.2018 - 11:53, Güncelleme: 23.10.2018 - 11:53
 

Farla Avlanan 4 Kişiye Ceza Uygulandı

KONYA (AA) - Konya'da, yasak olmasına rağmen far aydınlatması kullanarak avlandıkları tespit edilen 4 kişiye ceza uygulandı. Alınan bilgiye göre, Doğa...

KONYA (AA) - Konya'da, yasak olmasına rağmen far aydınlatması kullanarak avlandıkları tespit edilen 4 kişiye ceza uygulandı. Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar Konya Şubesi'ne bağlı av koruma ekipleri, kaçak avcılığın önlenmesi için denetimlerini sürdürdü. Denetimlerde, far ışığıyla kara avcılığı yaptığı belirlenen 4 kişi tespit edildi. Avda kullanılan otomobil ile ruhsatsız av tüfeklerine el konuldu. Avcılara ise idari para cezası uygulandı.Denetimler sonucunda ayrıca, 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanununa muhalefet ettikleri gerekçesiyle 9 kişi hakkında da idari işlem yapıldı, av amaçlı kullanımı yasak olan ses cihazına imha edilmek üzere el konuldu.
KONYA (AA) - Konya'da, yasak olmasına rağmen far aydınlatması kullanarak avlandıkları tespit edilen 4 kişiye ceza uygulandı. Alınan bilgiye göre, Doğa...

KONYA (AA) - Konya'da, yasak olmasına rağmen far aydınlatması kullanarak avlandıkları tespit edilen 4 kişiye ceza uygulandı.

Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar Konya Şubesi'ne bağlı av koruma ekipleri, kaçak avcılığın önlenmesi için denetimlerini sürdürdü.

Denetimlerde, far ışığıyla kara avcılığı yaptığı belirlenen 4 kişi tespit edildi. Avda kullanılan otomobil ile ruhsatsız av tüfeklerine el konuldu. Avcılara ise idari para cezası uygulandı.

Denetimler sonucunda ayrıca, 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanununa muhalefet ettikleri gerekçesiyle 9 kişi hakkında da idari işlem yapıldı, av amaçlı kullanımı yasak olan ses cihazına imha edilmek üzere el konuldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.