pendik escort bayan
ak

Faizsiz Finansta Yüksek Lisans İmkanı

09.01.2018 - 11:33, Güncelleme: 09.01.2018 - 11:33
 

Faizsiz Finansta Yüksek Lisans İmkanı

İstanbul Üniversitesi İslam İktisadı ve Finansı Tezsiz Yüksek Lisans Programı bahar dönemi başvuruları başladı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Üniversitesi İslam İktisadı ve Finansı Tezsiz Yüksek Lisans Programı bahar dönemi başvuruları başladı.İstanbul Üniversitesi İslam İktisadı ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi'nden (İSİFAM) yapılan açıklamaya göre, alanında kapsamlı müfredat ve yetkin öğretim üyesi kadrosuna sahip programa başvurular, 11 Ocak'a kadar sürecek.Kayıt için ALES veya yabancı dil şartının aranmadığı programa, en fazla 10 öğrenci alınacak. Program, toplam 10 dersten oluşacak ve proje dahil normal şartlarda 4 dönemde tamamlanacak. Dersler hafta içi mesai saatleri dışında İSİFAM'ın Vezneciler'deki yerleşkesinde yapılacak.
İstanbul Üniversitesi İslam İktisadı ve Finansı Tezsiz Yüksek Lisans Programı bahar dönemi başvuruları başladı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Üniversitesi İslam İktisadı ve Finansı Tezsiz Yüksek Lisans Programı bahar dönemi başvuruları başladı.

İstanbul Üniversitesi İslam İktisadı ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi'nden (İSİFAM) yapılan açıklamaya göre, alanında kapsamlı müfredat ve yetkin öğretim üyesi kadrosuna sahip programa başvurular, 11 Ocak'a kadar sürecek.

Kayıt için ALES veya yabancı dil şartının aranmadığı programa, en fazla 10 öğrenci alınacak.

Program, toplam 10 dersten oluşacak ve proje dahil normal şartlarda 4 dönemde tamamlanacak.

Dersler hafta içi mesai saatleri dışında İSİFAM'ın Vezneciler'deki yerleşkesinde yapılacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.