pendik escort bayan
ak

Facebook'da reklamlardan sıkıldınız mı?

Sağlık 10.06.2016 - 10:32, Güncelleme: 10.06.2016 - 10:32
 

Facebook'da reklamlardan sıkıldınız mı?

Chrome eklentisi Flatbook, Facebook'u çok daha basit ve sade bir görünüme kavuşturuyor.

Chrome eklentisi Flatbook, Facebook'u çok daha basit ve sade bir görünüme kavuşturuyor. Eklenti, yeni güncellemesiyle çok daha işlevsel bir hale geldi. Oldukça harika bir görünüm sunan yeni tasarım sayesinde kullanıcıların Facebook'ta dolaşırken zorluk çekmelerine neden bütün gereksiz ayrıntılar böylece ortadan kaldırılmış oluyor.DERLİ TOPLU OKUMAFacebook'u Flatbook üzerinden kullanmak elbette bazı işlevselliklerden vazgeçmeniz anlamına gelse de arayüzün son derece sade olduğunu söyleyebiliriz. Gereksiz reklamlar ve önerilen kişi ve grupları görmekten kurtulmanız Flatbook'un muhtemelen en işe yarayan güzelliklerinden biri. Bu arayüz sayesinde ayrıca basit, düz ve derli toplu bir okuma deneyimi de sunuyor.Arayüz ayrıca sunduğu ekstra bir kenar çubuğu sayesinde mesajlar, uygulamalar, kaydedilenler, arkadaşlar ve benzeri alanlara da hızlıca ulaşmanızı sağlıyor. Sosyal ağa yepyeni bir gözle bakmak isteyenler bu adres üzerinden Flatbook'a bir fırsat verebilirler.Kaynak: CHIP ONLİNE
Chrome eklentisi Flatbook, Facebook'u çok daha basit ve sade bir görünüme kavuşturuyor.

Chrome eklentisi Flatbook, Facebook'u çok daha basit ve sade bir görünüme kavuşturuyor. Eklenti, yeni güncellemesiyle çok daha işlevsel bir hale geldi. Oldukça harika bir görünüm sunan yeni tasarım sayesinde kullanıcıların Facebook'ta dolaşırken zorluk çekmelerine neden bütün gereksiz ayrıntılar böylece ortadan kaldırılmış oluyor.

DERLİ TOPLU OKUMA

Facebook'u Flatbook üzerinden kullanmak elbette bazı işlevselliklerden vazgeçmeniz anlamına gelse de arayüzün son derece sade olduğunu söyleyebiliriz. Gereksiz reklamlar ve önerilen kişi ve grupları görmekten kurtulmanız Flatbook'un muhtemelen en işe yarayan güzelliklerinden biri. Bu arayüz sayesinde ayrıca basit, düz ve derli toplu bir okuma deneyimi de sunuyor.

Arayüz ayrıca sunduğu ekstra bir kenar çubuğu sayesinde mesajlar, uygulamalar, kaydedilenler, arkadaşlar ve benzeri alanlara da hızlıca ulaşmanızı sağlıyor. Sosyal ağa yepyeni bir gözle bakmak isteyenler bu adres üzerinden Flatbook'a bir fırsat verebilirler.

Kaynak: CHIP ONLİNE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.