pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fabrikanın Makinelerini Çaldılar

Siyaset 19.09.2018 - 15:23, Güncelleme: 19.09.2018 - 15:23
 

Fabrikanın Makinelerini Çaldılar

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesi Ayrıdam köyü yakınlarında hizmet veren özel bir dekorasyon fabrikasının makine ve kabloları hırsız ya da hırsızlarca...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesi Ayrıdam köyü yakınlarında hizmet veren özel bir dekorasyon fabrikasının makine ve kabloları hırsız ya da hırsızlarca çalındı.Fabrikaya gittiğinde kapının zorlanarak açılıp içeri girildiğini gören fabrika sahibi Hakan Kaya, 1 vakumlama makinesi ile taşınması zor olan büyük makinelerin tüm kablolarının kesilip çalındığını fark etti. Durumu jandarmaya bildiren Kaya, hırsız ya da hırsızlardan şikayetçi olurken verdiği ifadede 50 bin liranın üzerinde zararı olduğunu belirtti. Jandarma ekipleri de hırsız ya da hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.
YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesi Ayrıdam köyü yakınlarında hizmet veren özel bir dekorasyon fabrikasının makine ve kabloları hırsız ya da hırsızlarca...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesi Ayrıdam köyü yakınlarında hizmet veren özel bir dekorasyon fabrikasının makine ve kabloları hırsız ya da hırsızlarca çalındı.

Fabrikaya gittiğinde kapının zorlanarak açılıp içeri girildiğini gören fabrika sahibi Hakan Kaya, 1 vakumlama makinesi ile taşınması zor olan büyük makinelerin tüm kablolarının kesilip çalındığını fark etti.

Durumu jandarmaya bildiren Kaya, hırsız ya da hırsızlardan şikayetçi olurken verdiği ifadede 50 bin liranın üzerinde zararı olduğunu belirtti.

Jandarma ekipleri de hırsız ya da hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.