pendik escort bayan
ak

Eyüp Sabri Tuncer Anısına Hatıra Ormanı

19.10.2017 - 17:23, Güncelleme: 19.10.2017 - 17:23
 

Eyüp Sabri Tuncer Anısına Hatıra Ormanı

Türkiye'nin ünlü kolonya markalarından Eyüp Sabri Tuncer Kolonyaları'nın geçen yıl vefat eden Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Tuncer ve babası Eyüp Sabri Tuncer adına hatıra ormanı oluşturuldu

ANKARA (AA) - Türkiye'nin ünlü kolonya markalarından Eyüp Sabri Tuncer Kolonyaları'nın geçen yıl vefat eden Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Tuncer ve babası Eyüp Sabri Tuncer adına hatıra ormanı oluşturuldu.Eyüp Sabri Tuncer Fabrikası'nda düzenlenen törende AA muhabirine açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Engin Tuncer, merhum Sabahattin Tuncer'in orman sahasının alınması ve ağaçlandırılması aşamasında çok mücadele verdiğini söyledi.Fabrikanın arkasındaki arazide 80 bin ağaç dikildiğini ve Sabahattin Tuncer'in bunların birçoğunu kendisinin diktiğini belirten Engin Tuncer, "O zaman koşullar çok daha iyi değildi. Buralar hep insan gücüyle yapıldı. Güneydoğu'dan mevsimlik işçiler gelirdi. Onlara yemek verir, onları misafir eder hatta hastaları olanları alır, Ankara'ya götürürdü. Onlarla içli dışlıydı." diye konuştu.Hatıra ormanı için 20 bin çam fidanının toprakla buluşturulduğu etkinliğe eski Dışişleri Bakanı Şükrü Sina Gürel, Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Elmadağ Meslek Lisesi öğrencileri ile fabrika çalışanları ve vatandaşlar katıldı.
Türkiye'nin ünlü kolonya markalarından Eyüp Sabri Tuncer Kolonyaları'nın geçen yıl vefat eden Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Tuncer ve babası Eyüp Sabri Tuncer adına hatıra ormanı oluşturuldu

ANKARA (AA) - Türkiye'nin ünlü kolonya markalarından Eyüp Sabri Tuncer Kolonyaları'nın geçen yıl vefat eden Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Tuncer ve babası Eyüp Sabri Tuncer adına hatıra ormanı oluşturuldu.

Eyüp Sabri Tuncer Fabrikası'nda düzenlenen törende AA muhabirine açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Engin Tuncer, merhum Sabahattin Tuncer'in orman sahasının alınması ve ağaçlandırılması aşamasında çok mücadele verdiğini söyledi.

Fabrikanın arkasındaki arazide 80 bin ağaç dikildiğini ve Sabahattin Tuncer'in bunların birçoğunu kendisinin diktiğini belirten Engin Tuncer, "O zaman koşullar çok daha iyi değildi. Buralar hep insan gücüyle yapıldı. Güneydoğu'dan mevsimlik işçiler gelirdi. Onlara yemek verir, onları misafir eder hatta hastaları olanları alır, Ankara'ya götürürdü. Onlarla içli dışlıydı." diye konuştu.

Hatıra ormanı için 20 bin çam fidanının toprakla buluşturulduğu etkinliğe eski Dışişleri Bakanı Şükrü Sina Gürel, Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Elmadağ Meslek Lisesi öğrencileri ile fabrika çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.