pendik escort bayan
ak

Evlenmek İçin 14 Şubat'ı Seçtiler

14.02.2019 - 15:58, Güncelleme: 14.02.2019 - 15:58
 

Evlenmek İçin 14 Şubat'ı Seçtiler

KAYSERİ (AA) - Evlilik tarihlerinin özel bir gün olmasını isteyen 25 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Kocasinan Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen...

KAYSERİ (AA) - Evlilik tarihlerinin özel bir gün olmasını isteyen 25 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Kocasinan Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi.Kocasinan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu özel günde evlenen çiftlere sürpriz yaparak, nikahlarını kıydı.Dünya evine girmenin mutluluğunu yaşayan çiftler 'evet' diyerek yeni birer hayata adım attı. Başkan Çolakbayrakdar, genç çiftlere içinde Kur'an-ı Kerim, aile ilmihali, lokum, kahve, fincan takımı ve Türk Bayrağı bulunan nikah seti hediye etti.Evliliğe adım atan çiftlerin bu özel günlerinde yanlarında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:"14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenmek isteyen çiftlerimizin nikahlarını kıydık. Kocasinan Belediyesi olarak 25 çiftin nikahına ev sahipliği yaptık. Vatanımızın birliğini muhafaza edecek, milletimizin bütünlüğünü koruyacak ve kutsal değerlerimize sahip çıkacak yuvalar kurulmasını Allah'tan niyaz ediyoruz. Değerlerimize sahip çıkan nice nice yuvalar oluşması dileğiyle dua ediyoruz. Allah tüm çiftlerimizi, mesut, bahtiyar etsin. Sevgi, saygı ve sadakatleri ömürleri boyunca daim olsun."
KAYSERİ (AA) - Evlilik tarihlerinin özel bir gün olmasını isteyen 25 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Kocasinan Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen...

KAYSERİ (AA) - Evlilik tarihlerinin özel bir gün olmasını isteyen 25 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Kocasinan Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi.

Kocasinan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu özel günde evlenen çiftlere sürpriz yaparak, nikahlarını kıydı.

Dünya evine girmenin mutluluğunu yaşayan çiftler 'evet' diyerek yeni birer hayata adım attı.

Başkan Çolakbayrakdar, genç çiftlere içinde Kur'an-ı Kerim, aile ilmihali, lokum, kahve, fincan takımı ve Türk Bayrağı bulunan nikah seti hediye etti.

Evliliğe adım atan çiftlerin bu özel günlerinde yanlarında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenmek isteyen çiftlerimizin nikahlarını kıydık. Kocasinan Belediyesi olarak 25 çiftin nikahına ev sahipliği yaptık. Vatanımızın birliğini muhafaza edecek, milletimizin bütünlüğünü koruyacak ve kutsal değerlerimize sahip çıkacak yuvalar kurulmasını Allah'tan niyaz ediyoruz. Değerlerimize sahip çıkan nice nice yuvalar oluşması dileğiyle dua ediyoruz. Allah tüm çiftlerimizi, mesut, bahtiyar etsin. Sevgi, saygı ve sadakatleri ömürleri boyunca daim olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.