pendik escort bayan
ak

Evinde Silah Ticareti Yapan Kişi Tutuklandı

13.02.2018 - 11:28, Güncelleme: 13.02.2018 - 11:28
 

Evinde Silah Ticareti Yapan Kişi Tutuklandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de evinde silah ve uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen bir kişi tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ile Kaçakçılık...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de evinde silah ve uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen bir kişi tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde bir ikamette uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.Bağbaşı Mahallesi'nde yaşayan T.E'nin evine baskın yapan ekipler, evde yaptıkları aramada ruhsatsız av tüfeği, 28 dolu av tüfeği fişeği ve 39 gram satışa hazır halde esrar maddesi buldu.Baskın sırasında evde bulunan E.T ve ev sahibi T.E gözaltına alındı.Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, adliyeye sevk edildi.Ev sahibi T.E, mahkemede 'Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan' tutuklanırken, baskın sırasında evde bulunan E.T ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de evinde silah ve uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen bir kişi tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ile Kaçakçılık...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de evinde silah ve uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen bir kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde bir ikamette uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Bağbaşı Mahallesi'nde yaşayan T.E'nin evine baskın yapan ekipler, evde yaptıkları aramada ruhsatsız av tüfeği, 28 dolu av tüfeği fişeği ve 39 gram satışa hazır halde esrar maddesi buldu.

Baskın sırasında evde bulunan E.T ve ev sahibi T.E gözaltına alındı.

Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Ev sahibi T.E, mahkemede 'Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan' tutuklanırken, baskın sırasında evde bulunan E.T ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.