pendik escort bayan
ak

Evinde Ölü Bulunan Kişi Toprağa Verildi

22.10.2017 - 09:28, Güncelleme: 22.10.2017 - 09:28
 

Evinde Ölü Bulunan Kişi Toprağa Verildi

YOZGAT (AA) – Sorgun'a bağlı Şahmuratlı köyündeki evinde ölü bulunan 50 yaşındaki Ali Kılıçarslan, yapılan otopsinin ardından köyünde toprağa...

YOZGAT (AA) – Sorgun'a bağlı Şahmuratlı köyündeki evinde ölü bulunan 50 yaşındaki Ali Kılıçarslan, yapılan otopsinin ardından köyünde toprağa verildi.Tarlasına buğday ektikten sonra akşamüzeri evine gelen ve bir daha gözükmeyen Kılıçarslan’ın durumundan şüphelenen komşuları, eve girdiklerinde yerde yatan Kılıçarslan’ın cansız bedeni ile karşılaştı.Güvenlik güçlerine haber verilmesinin ardından, köye gelen Cumhuriyet Savcısının yaptığı inceleme sonrasında Kılıçarslan’ın cenazesi Sorgun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından cenaze Şahmuratlı köyünde toprağa verildi.
YOZGAT (AA) – Sorgun'a bağlı Şahmuratlı köyündeki evinde ölü bulunan 50 yaşındaki Ali Kılıçarslan, yapılan otopsinin ardından köyünde toprağa...

YOZGAT (AA) – Sorgun'a bağlı Şahmuratlı köyündeki evinde ölü bulunan 50 yaşındaki Ali Kılıçarslan, yapılan otopsinin ardından köyünde toprağa verildi.

Tarlasına buğday ektikten sonra akşamüzeri evine gelen ve bir daha gözükmeyen Kılıçarslan’ın durumundan şüphelenen komşuları, eve girdiklerinde yerde yatan Kılıçarslan’ın cansız bedeni ile karşılaştı.

Güvenlik güçlerine haber verilmesinin ardından, köye gelen Cumhuriyet Savcısının yaptığı inceleme sonrasında Kılıçarslan’ın cenazesi Sorgun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yapılan otopsinin ardından cenaze Şahmuratlı köyünde toprağa verildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.