pendik escort bayan
ak

Evi Selden Zarar Gören Vatandaşa Yardım Eli

21.06.2019 - 16:08, Güncelleme: 21.06.2019 - 16:08
 

Evi Selden Zarar Gören Vatandaşa Yardım Eli

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), evi selden zarar gören vatandaşa yardımda bulundu.İlçede hafta...

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), evi selden zarar gören vatandaşa yardımda bulundu.İlçede hafta başında sağanağın ardından oluşan sel, Bahçeli Mahallesi'nde müstakil bir evde ikamet eden Erkan Ayık'ın evinde de hasara neden oldu ve birçok eşya kullanılamaz hale geldi.Evi zarar gören vatandaşa vakfın toplantısında yardım yapılması kararının ardından Ayık'a evin tadilatı için 3 bin lira para yardımı yapıldı.Kaymakam Zikri Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, selden sonra yapılan incelemede hasar gören vatandaşa devletin sıcak elini uzattıklarını belirterek, şimdilik evinin bakım ve onarımı için yapılan yardımın devamının da geleceğini söyledi.
KIRIKKALE (AA) - Bahşılı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), evi selden zarar gören vatandaşa yardımda bulundu.İlçede hafta...

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), evi selden zarar gören vatandaşa yardımda bulundu.

İlçede hafta başında sağanağın ardından oluşan sel, Bahçeli Mahallesi'nde müstakil bir evde ikamet eden Erkan Ayık'ın evinde de hasara neden oldu ve birçok eşya kullanılamaz hale geldi.

Evi zarar gören vatandaşa vakfın toplantısında yardım yapılması kararının ardından Ayık'a evin tadilatı için 3 bin lira para yardımı yapıldı.

Kaymakam Zikri Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, selden sonra yapılan incelemede hasar gören vatandaşa devletin sıcak elini uzattıklarını belirterek, şimdilik evinin bakım ve onarımı için yapılan yardımın devamının da geleceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.