pendik escort bayan
ak

Evcil Hayvanlarınıza Yeni Yıl Hediyesi N11.com’da

Spor 16.11.2018 - 11:53, Güncelleme: 16.11.2018 - 11:53
 

Evcil Hayvanlarınıza Yeni Yıl Hediyesi N11.com’da

Minik dostlarına da hediye almak isteyenler için uygun fiyatlı ve şık evcil hayvan kıyafetleri n11.com’da satışa sunuluyor

İSTANBUL (AA) - n11.com yeni yıl ruhunu evcil hayvan dostlarıyla birlikte yaşamak isteyenlere evcil hayvan kategorisi altında ulaşıyor.n11.com'dan yapılan açıklamaya göre, yeni yıl modasını artık hayvan dostları da yakından takip ediyor. Yeni yıl ruhunu evcil hayvan dostlarıyla birlikte yaşamak isteyenler birbirinden neşeli ürünlere n11.com’da evcil hayvan kategorisi altında ulaşıyor. Bu yıl sevdiklerine hediye alırken minik dostlarına da hediye almak isteyenler için uygun fiyatlı ve şık evcil hayvan kıyafetleri n11.com’da satışa sunulmakta.Soğuk havalarda evcil hayvanlarınızın içini ısıtacak yeni yıl konseptli kazak ve montlar birbirinden farklı renk ve model seçenekleri ile n11.com’da satışa sunuluyor. Evcil hayvan dostlarını soğuk kış günlerinden korurken yılbaşı şıklığı ile giydirmek isteyenler için rahat ve kullanışlı polar ve yün ürünler 61,10 TL’den başlayan fiyatlarla n11.com kullanıcıları ile buluşuyor.
Minik dostlarına da hediye almak isteyenler için uygun fiyatlı ve şık evcil hayvan kıyafetleri n11.com’da satışa sunuluyor

İSTANBUL (AA) - n11.com yeni yıl ruhunu evcil hayvan dostlarıyla birlikte yaşamak isteyenlere evcil hayvan kategorisi altında ulaşıyor.

n11.com'dan yapılan açıklamaya göre, yeni yıl modasını artık hayvan dostları da yakından takip ediyor. Yeni yıl ruhunu evcil hayvan dostlarıyla birlikte yaşamak isteyenler birbirinden neşeli ürünlere n11.com’da evcil hayvan kategorisi altında ulaşıyor.

Bu yıl sevdiklerine hediye alırken minik dostlarına da hediye almak isteyenler için uygun fiyatlı ve şık evcil hayvan kıyafetleri n11.com’da satışa sunulmakta.

Soğuk havalarda evcil hayvanlarınızın içini ısıtacak yeni yıl konseptli kazak ve montlar birbirinden farklı renk ve model seçenekleri ile n11.com’da satışa sunuluyor. Evcil hayvan dostlarını soğuk kış günlerinden korurken yılbaşı şıklığı ile giydirmek isteyenler için rahat ve kullanışlı polar ve yün ürünler 61,10 TL’den başlayan fiyatlarla n11.com kullanıcıları ile buluşuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.