pendik escort bayan
ak

Eto'dan Üyelerine Ücretsiz Hasta Nakil Hizmeti

12.11.2017 - 12:58, Güncelleme: 12.11.2017 - 12:58
 

Eto'dan Üyelerine Ücretsiz Hasta Nakil Hizmeti

Oda Başkanı Güler: - "Hem şehir ekonomisine katkı sağlayacak projelere hem de üyelere destek olacak yeni hizmetler sunmaya devam edeceğiz"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO), üyeleri ve yakınlarına ihtiyaç duyduklarında ücretsiz hasta nakil hizmeti sunacak. ETO Yönetim Kurulunca temin edilen hasta nakil ambulansı, TEKSAN Sanayi Sitesi’nde düzenlenen törenle hizmete sunuldu. Oda Başkanı Metin Güler, törende yaptığı konuşmada, üyelerin iyi gününde olduğu kadar kötü gününde de yanında olduklarını belirterek, tüccara, sanayiciye ve esnafa destek olmaya devam edeceklerini aktardı.Söz verdikleri projeleri birer birer hayata geçirdiklerini kaydeden Güler, üyelere daha çok kolaylık sunmak ve ETO üyesi olmanın avantajını hissetmek istediklerini dile getirdi.- "Sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz" Odalarının üreten ve emek veren üyesinin yanında olduğunu bildiren Güler, şunları ifade etti:"İhracatçı üyelerimizi desteklemek adına Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu’nu hizmete sunacağımızın sözünü vermiştik, onu hayata geçirdik. E-oda kapsamında internet sitemizi yeniledik, online fuar, eğitim ve benzeri hizmetlere başladık. Hasta nakil ambulansı da projelerimiz arasındaydı. O sözümüzü de tutmanın gururunu yaşıyoruz. Üyelerimize bir müjdemiz daha var. Üyelerimize uygun fiyatlar ve avantajlar sağlayacak ETOKART ile de ilgili çalışmalarımız sürüyor. İnşallah onu da en yakın zamanda hayata geçirecek, üyelerimize uygun koşullarda alışveriş imkanı sunacağız. ETO olarak hem şehir ekonomisine katkı sağlayacak projelere hem de üyelere destek olacak yeni hizmetler sunmaya devam edeceğiz." Törene ETO Meclisi Başkanı İskender Bayar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Ara, TEKSAN Sanayi Sitesi Başkanı Ramazan Karamanlı ile çok sayıda oda üyesi katıldı. Öte yandan ETO yöneticileri ve bazı katılımcılar, TEKSAN Sanayi Sitesi girişinde konuşlandırılan Kızılay aracında kan bağışında bulundu.
Oda Başkanı Güler: - "Hem şehir ekonomisine katkı sağlayacak projelere hem de üyelere destek olacak yeni hizmetler sunmaya devam edeceğiz"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO), üyeleri ve yakınlarına ihtiyaç duyduklarında ücretsiz hasta nakil hizmeti sunacak.

ETO Yönetim Kurulunca temin edilen hasta nakil ambulansı, TEKSAN Sanayi Sitesi’nde düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Oda Başkanı Metin Güler, törende yaptığı konuşmada, üyelerin iyi gününde olduğu kadar kötü gününde de yanında olduklarını belirterek, tüccara, sanayiciye ve esnafa destek olmaya devam edeceklerini aktardı.

Söz verdikleri projeleri birer birer hayata geçirdiklerini kaydeden Güler, üyelere daha çok kolaylık sunmak ve ETO üyesi olmanın avantajını hissetmek istediklerini dile getirdi.

- "Sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz"

Odalarının üreten ve emek veren üyesinin yanında olduğunu bildiren Güler, şunları ifade etti:

"İhracatçı üyelerimizi desteklemek adına Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu’nu hizmete sunacağımızın sözünü vermiştik, onu hayata geçirdik. E-oda kapsamında internet sitemizi yeniledik, online fuar, eğitim ve benzeri hizmetlere başladık. Hasta nakil ambulansı da projelerimiz arasındaydı. O sözümüzü de tutmanın gururunu yaşıyoruz. Üyelerimize bir müjdemiz daha var. Üyelerimize uygun fiyatlar ve avantajlar sağlayacak ETOKART ile de ilgili çalışmalarımız sürüyor. İnşallah onu da en yakın zamanda hayata geçirecek, üyelerimize uygun koşullarda alışveriş imkanı sunacağız. ETO olarak hem şehir ekonomisine katkı sağlayacak projelere hem de üyelere destek olacak yeni hizmetler sunmaya devam edeceğiz."

Törene ETO Meclisi Başkanı İskender Bayar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Ara, TEKSAN Sanayi Sitesi Başkanı Ramazan Karamanlı ile çok sayıda oda üyesi katıldı.

Öte yandan ETO yöneticileri ve bazı katılımcılar, TEKSAN Sanayi Sitesi girişinde konuşlandırılan Kızılay aracında kan bağışında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.