pendik escort bayan
ak

Eto Üyeleri If Wedding Fashion Fuarı'na Katıldı

Spor 27.01.2019 - 13:28, Güncelleme: 27.01.2019 - 13:28
 

Eto Üyeleri If Wedding Fashion Fuarı'na Katıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası'nın (ETO) gelinlik, damatlık ve abiye sektöründeki üyeleri İzmir'de düzenlenen IF Wedding Fashion Fuarı'nı...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası'nın (ETO) gelinlik, damatlık ve abiye sektöründeki üyeleri İzmir'de düzenlenen IF Wedding Fashion Fuarı'nı ziyaret etti.ETO'dan yapılan yazılı açıklamaya göde, ETO üyeleri 2019 yılının ilk yurt içi fuar ziyaretini İzmir'e gerçekleştirerek, IF Wedding Fashion Fuarı'na katıldı.Bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirilen, Avrupa başta olmak üzere dünyanın pek çok yerinden ziyaretçinin katılım sağladığı fuarda gelinlik, damatlık, abiye, aksesuar, ayakkabı ürün gruplarında faaliyet gösteren firmalar stant açtı.Gelinlik tasarım yarışması ve defilelerin de düzenlendiği fuarda, ETO üyeleri sektörlerindeki gelişmeleri inceleme ve yeni iş bağlantıları geliştirme fırsatı buldu.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası'nın (ETO) gelinlik, damatlık ve abiye sektöründeki üyeleri İzmir'de düzenlenen IF Wedding Fashion Fuarı'nı...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası'nın (ETO) gelinlik, damatlık ve abiye sektöründeki üyeleri İzmir'de düzenlenen IF Wedding Fashion Fuarı'nı ziyaret etti.

ETO'dan yapılan yazılı açıklamaya göde, ETO üyeleri 2019 yılının ilk yurt içi fuar ziyaretini İzmir'e gerçekleştirerek, IF Wedding Fashion Fuarı'na katıldı.

Bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirilen, Avrupa başta olmak üzere dünyanın pek çok yerinden ziyaretçinin katılım sağladığı fuarda gelinlik, damatlık, abiye, aksesuar, ayakkabı ürün gruplarında faaliyet gösteren firmalar stant açtı.

Gelinlik tasarım yarışması ve defilelerin de düzenlendiği fuarda, ETO üyeleri sektörlerindeki gelişmeleri inceleme ve yeni iş bağlantıları geliştirme fırsatı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.