pendik escort bayan
ak

Etimesgut Belediyespor Kahvaltıda Buluştu

23.08.2016 - 15:43, Güncelleme: 23.08.2016 - 15:43
 

Etimesgut Belediyespor Kahvaltıda Buluştu

Etimesgut Belediyespor Kulübü Başkanı Kartal: "Tüm futbolcularımızın ödemeleri yapıldı. Hiçbir borcumuz yok. Dolayısıyla başarı için hiçbir engelimiz yok"- Etimesgut Belediyespor Teknik Direktörü Demirözü: "Ben ve takımım bu görevi başarabilecek güçte ve

ANKARA (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Etimesgut Belediyespor'da yeni sezon öncesi kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Kulüp başkanı Hasan Kartal'ın organize ettiği kahvaltıya, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve yönetim kurulu üyeleri Mesut Şahingöz, Niyazi Bildirici, İhsan Çetinceviz, Abdullah Akın ile teknik direktör Alaaddin Demirözü, teknik heyet ve futbolcular katıldı.Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Hasan Kartal, takım olarak bir üst lige çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Teknik heyet ve futbolcularla son derece iyi bir ekip olduklarını belirten Kartal, " Tüm futbolcularımızın ödemeleri yapıldı. Hiçbir borcumuz yok. Dolayısıyla başarı için hiçbir engelimiz yok.'' dedi.Futbolcular ve idari kadro arasındaki ilişkilerin bir aile ortamı havasında olması gerektiğini ifade eden Kartal, şöyle konuştu: ''Herkes içinden geçeni, kafasına takılan her türlü konuyu, doğru ya da yanlış bizimle paylaşmaktan çekinmesin. Sonuç olarak biz bir aileyiz. Takımda bir kişinin sıkıntısı varsa o tüm takımın sıkıntısıdır ve problemi aşmak için tüm takım çaba sarfetmelidir. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Yeni sezonda futbolcularımıza ve teknik ekibimize başarılar diliyorum." Etimesgut Belediyespor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü takıma geldiği günden itibaren olumlu bir çalışma ortamı oluştuğunu ifade etti.İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Demirözü, şunları kaydetti:"Bir aydan fazla bir süredir güzel bir çalışma ortamında, verimli bir süreç geçirdik. Gerçek anlamda güzel şeyler yaşıyorum, pozitif bir hava var. Bunlar her hocaya nasip olmayacak şeyler, bir çok doğru bir arada fakat futbolun esas doğrusu sahada ortaya çıkıyor. Bize yüklenen görevin farkındayız, ben ve takımım bu görevi başarabilecek güçte ve inançtayız. Hedefimiz şampiyonluk.''
Etimesgut Belediyespor Kulübü Başkanı Kartal: "Tüm futbolcularımızın ödemeleri yapıldı. Hiçbir borcumuz yok. Dolayısıyla başarı için hiçbir engelimiz yok"- Etimesgut Belediyespor Teknik Direktörü Demirözü: "Ben ve takımım bu görevi başarabilecek güçte ve

ANKARA (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Etimesgut Belediyespor'da yeni sezon öncesi kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Kulüp başkanı Hasan Kartal'ın organize ettiği kahvaltıya, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve yönetim kurulu üyeleri Mesut Şahingöz, Niyazi Bildirici, İhsan Çetinceviz, Abdullah Akın ile teknik direktör Alaaddin Demirözü, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Hasan Kartal, takım olarak bir üst lige çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Teknik heyet ve futbolcularla son derece iyi bir ekip olduklarını belirten Kartal, " Tüm futbolcularımızın ödemeleri yapıldı. Hiçbir borcumuz yok. Dolayısıyla başarı için hiçbir engelimiz yok.'' dedi.

Futbolcular ve idari kadro arasındaki ilişkilerin bir aile ortamı havasında olması gerektiğini ifade eden Kartal, şöyle konuştu:

''Herkes içinden geçeni, kafasına takılan her türlü konuyu, doğru ya da yanlış bizimle paylaşmaktan çekinmesin. Sonuç olarak biz bir aileyiz. Takımda bir kişinin sıkıntısı varsa o tüm takımın sıkıntısıdır ve problemi aşmak için tüm takım çaba sarfetmelidir. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Yeni sezonda futbolcularımıza ve teknik ekibimize başarılar diliyorum."

Etimesgut Belediyespor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü takıma geldiği günden itibaren olumlu bir çalışma ortamı oluştuğunu ifade etti.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Demirözü, şunları kaydetti:

"Bir aydan fazla bir süredir güzel bir çalışma ortamında, verimli bir süreç geçirdik. Gerçek anlamda güzel şeyler yaşıyorum, pozitif bir hava var. Bunlar her hocaya nasip olmayacak şeyler, bir çok doğru bir arada fakat futbolun esas doğrusu sahada ortaya çıkıyor. Bize yüklenen görevin farkındayız, ben ve takımım bu görevi başarabilecek güçte ve inançtayız. Hedefimiz şampiyonluk.''



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.