pendik escort bayan
ak

Eti Şirketler Grubu Onursal Başkanı Kanatlı'nın Vefatı

21.10.2017 - 14:33, Güncelleme: 21.10.2017 - 14:33
 

Eti Şirketler Grubu Onursal Başkanı Kanatlı'nın Vefatı

Kanatlı'nın cenazesi, Eskişehir'de defnedildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, 18 Ekim'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eti Şirketler Grubu Onursal Başkanı Firuz Kanatlı, son yolculuğuna uğurlandı. Gümülcine Camisi'nde düzenlenen törene, Kanatlı'nın oğlu Firuzhan Kanatlı, kızları Aydan Kanatlı ile Gülden Kanatlı Derbil ve yakınlarıyla AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Harun Karacan, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ile diğer ilgililer katıldı.Kanatlı'nın cenazesi, İl Müftüsü Bekir Gerek'in kıldırdığı namazın ardından Asri Mezarlık'a toprağa verildi.
Kanatlı'nın cenazesi, Eskişehir'de defnedildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, 18 Ekim'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eti Şirketler Grubu Onursal Başkanı Firuz Kanatlı, son yolculuğuna uğurlandı.

Gümülcine Camisi'nde düzenlenen törene, Kanatlı'nın oğlu Firuzhan Kanatlı, kızları Aydan Kanatlı ile Gülden Kanatlı Derbil ve yakınlarıyla AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Harun Karacan, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ile diğer ilgililer katıldı.

Kanatlı'nın cenazesi, İl Müftüsü Bekir Gerek'in kıldırdığı namazın ardından Asri Mezarlık'a toprağa verildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.