pendik escort bayan
ak

Esok'a Fransa'dan Kardeş Kulüp

03.12.2016 - 09:53, Güncelleme: 03.12.2016 - 09:53
 

Esok'a Fransa'dan Kardeş Kulüp

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) ile Fransa'nın Asac Du Var Kulübü kardeş kulüp oldu.ESOK Başkanı ve Otomobil Sporları İl...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) ile Fransa'nın Asac Du Var Kulübü kardeş kulüp oldu.ESOK Başkanı ve Otomobil Sporları İl Temsilci Nevzat Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 24-26 Kasım'da Eskişehirli genç rallici Buğra Banaz ile birlikte temaslarda bulunmak üzere Fransa'ya gittiklerini bildirdi.Fransa Ralli Şampiyonası'na dahil 62. Rally Du Var'ı takip ettiklerini anlatan Aslan, şöyle konuştu:"Söz konusu yarışmanın organizatörü Asac Du Var Kulübü Başkanı Alain Mahe ile görüştük. İki kulüp arasında kardeş kulüp protokolü yaptık. 2017 sezonunda Avrupa Ralli Kupası'na dahil olacak Eskişehir Rallisi'ne Fransa'dan sporcu ve yönetici davet edilmesi gibi konularda görüş birliğine vardık. Kardeş iki kulüp olarak güzel işlere imza atacağımızdan eminim."
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) ile Fransa'nın Asac Du Var Kulübü kardeş kulüp oldu.ESOK Başkanı ve Otomobil Sporları İl...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) ile Fransa'nın Asac Du Var Kulübü kardeş kulüp oldu.

ESOK Başkanı ve Otomobil Sporları İl Temsilci Nevzat Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 24-26 Kasım'da Eskişehirli genç rallici Buğra Banaz ile birlikte temaslarda bulunmak üzere Fransa'ya gittiklerini bildirdi.

Fransa Ralli Şampiyonası'na dahil 62. Rally Du Var'ı takip ettiklerini anlatan Aslan, şöyle konuştu:

"Söz konusu yarışmanın organizatörü Asac Du Var Kulübü Başkanı Alain Mahe ile görüştük. İki kulüp arasında kardeş kulüp protokolü yaptık. 2017 sezonunda Avrupa Ralli Kupası'na dahil olacak Eskişehir Rallisi'ne Fransa'dan sporcu ve yönetici davet edilmesi gibi konularda görüş birliğine vardık. Kardeş iki kulüp olarak güzel işlere imza atacağımızdan eminim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.