pendik escort bayan
ak

Esogü'de Mezuniyet Coşkusu

19.07.2018 - 12:38, Güncelleme: 19.07.2018 - 12:38
 

Esogü'de Mezuniyet Coşkusu

Rektör Prof. Dr. Kemal Şenocak:- "Atatürk, istiklal ve cumhuriyetimizi size emanet etti. Sizden bu emanete sahip çıkarken, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü ortadan kaldırmayı amaçlayan görüşlere ve tehlikelere karşı uyanık olmanızı istiy

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Fen Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler, İlahiyat, Sanat ve Tasarım Fakülteleri ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulunda eğitim alan öğrenciler mezun oldu.ESOGÜ Stadyumu’nda düzenlenen törene üniversite yönetimi ve öğretim üyelerinin yanı sıra eski rektörlerden Prof. Dr. Fazıl Tekin de katıldı. Yağmurlu havaya rağmen mezuniyet coşkusunun sürdüğü törende mezunlar adına konuşan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Emrah Ağca, bugünden sonra amaçlarının üniversitelerinin kendilerine kattığı tecrübeler ve kazandırdığı teorik bilgileri gerek kendileri, gerekse toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde kullanmak olduğunu söyledi. Öğrenim süreleri boyunca edindikleri bilgiler ve yaşadıkları deneyimlerin bir sonucu olarak, bundan sonra kendinden emin bireyler olarak yaşamlarını sürdüreceklerine inandığını belirten Emrah Ağca, üniversite ve fakültelerinin daha iyi seviyelere gelmesi için yürüttükleri çalışmalar dolayısıyla ESOGÜ Rektörlüğü ve İİBF Dekanlığı'na ve bilgi ve deneyimlerini kendileriyle paylaşarak onları yetiştirdikleri için hocalarına teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Kemal Şenocak ise içinde bulunulan yüzyılın eğitim seviyesi yüksek insan gücüne sahip, ürettiği bilgiyi ekonomik ve toplumsal faydaya dönüştürebilen ülkelerin yüzyılı olacağını belirterek, genç nüfusa sahip Türkiye'de eğitim, öğretim ve araştırmaların kalitesinin artırılmasının çok daha güçlü bir Türkiye’nin yükselişini sağlayacağını kaydetti. Her bireyin nefes aldığı ilk andan itibaren binlerce yıldır vatan ve bayrak uğruna kendilerini feda eden aziz şehitlere borcu olduğunu aktaran Şenocak, "Aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet, rahmet ve saygıyla anıyorum." ifadesini kullandı. ESOGÜ mezunu olmanın ayrıcalık yarattığını kaydeden Şenocak, gençlere hitaben, "Atatürk, istiklal ve Cumhuriyetimizi size emanet etti. Sizden bu emanete sahip çıkarken, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü ortadan kaldırmayı amaçlayan görüşlere ve tehlikelere karşı uyanık olmanızı istiyorum. Mezunlarımızla gurur duyuyoruz. Onların mesleki ve sosyal hayatlarında başarılı olacaklarına olan inancımız tam." değerlendirmesinde bulundu.Konuşmasının sonunda mezunlardan ESOGÜ'de edindikleri tüm akademik bilgilerin yanı sıra dillerine, tarihlerine, kültürlerine ve manevi değerlerine sahip çıkmalarını isteyen Şenocak, tüm mezunlara mutlu ve başarılı birer hayat diledi. Konuşmaların ardından Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Öğretim Elemanı Nurcan Anık SHMYO mezunlarına mezuniyet andını söyletti. Sonrasında okullarını dereceyle bitiren öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Daha sonra diğer öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Mezunların keplerini topluca havaya atmalarıyla mezuniyet heyecanı sona erdi.
Rektör Prof. Dr. Kemal Şenocak:- "Atatürk, istiklal ve cumhuriyetimizi size emanet etti. Sizden bu emanete sahip çıkarken, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü ortadan kaldırmayı amaçlayan görüşlere ve tehlikelere karşı uyanık olmanızı istiy

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Fen Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler, İlahiyat, Sanat ve Tasarım Fakülteleri ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulunda eğitim alan öğrenciler mezun oldu.

ESOGÜ Stadyumu’nda düzenlenen törene üniversite yönetimi ve öğretim üyelerinin yanı sıra eski rektörlerden Prof. Dr. Fazıl Tekin de katıldı.

Yağmurlu havaya rağmen mezuniyet coşkusunun sürdüğü törende mezunlar adına konuşan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Emrah Ağca, bugünden sonra amaçlarının üniversitelerinin kendilerine kattığı tecrübeler ve kazandırdığı teorik bilgileri gerek kendileri, gerekse toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde kullanmak olduğunu söyledi.

Öğrenim süreleri boyunca edindikleri bilgiler ve yaşadıkları deneyimlerin bir sonucu olarak, bundan sonra kendinden emin bireyler olarak yaşamlarını sürdüreceklerine inandığını belirten Emrah Ağca, üniversite ve fakültelerinin daha iyi seviyelere gelmesi için yürüttükleri çalışmalar dolayısıyla ESOGÜ Rektörlüğü ve İİBF Dekanlığı'na ve bilgi ve deneyimlerini kendileriyle paylaşarak onları yetiştirdikleri için hocalarına teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Kemal Şenocak ise içinde bulunulan yüzyılın eğitim seviyesi yüksek insan gücüne sahip, ürettiği bilgiyi ekonomik ve toplumsal faydaya dönüştürebilen ülkelerin yüzyılı olacağını belirterek, genç nüfusa sahip Türkiye'de eğitim, öğretim ve araştırmaların kalitesinin artırılmasının çok daha güçlü bir Türkiye’nin yükselişini sağlayacağını kaydetti.

Her bireyin nefes aldığı ilk andan itibaren binlerce yıldır vatan ve bayrak uğruna kendilerini feda eden aziz şehitlere borcu olduğunu aktaran Şenocak, "Aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet, rahmet ve saygıyla anıyorum." ifadesini kullandı.

ESOGÜ mezunu olmanın ayrıcalık yarattığını kaydeden Şenocak, gençlere hitaben, "Atatürk, istiklal ve Cumhuriyetimizi size emanet etti. Sizden bu emanete sahip çıkarken, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü ortadan kaldırmayı amaçlayan görüşlere ve tehlikelere karşı uyanık olmanızı istiyorum. Mezunlarımızla gurur duyuyoruz. Onların mesleki ve sosyal hayatlarında başarılı olacaklarına olan inancımız tam." değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmasının sonunda mezunlardan ESOGÜ'de edindikleri tüm akademik bilgilerin yanı sıra dillerine, tarihlerine, kültürlerine ve manevi değerlerine sahip çıkmalarını isteyen Şenocak, tüm mezunlara mutlu ve başarılı birer hayat diledi.

Konuşmaların ardından Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Öğretim Elemanı Nurcan Anık SHMYO mezunlarına mezuniyet andını söyletti. Sonrasında okullarını dereceyle bitiren öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Daha sonra diğer öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.

Mezunların keplerini topluca havaya atmalarıyla mezuniyet heyecanı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.