pendik escort bayan
ak

Esogü Stadyumu Hizmete Girdi

24.05.2017 - 18:43, Güncelleme: 24.05.2017 - 18:43
 

Esogü Stadyumu Hizmete Girdi

ESKİŞEHİR (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan 5 bin kişilik Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Stadyumu,...

ESKİŞEHİR (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan 5 bin kişilik Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Stadyumu, hizmete girdi.ESOGÜ Meşelik Yerleşkesi'ndeki stadyumun hizmeti girmesinden dolayı düzenlenen etkinliğe Eskişehir Valisi Azmi Çelik, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Aksoy ve Eskişehirspor'un bazı eski futbolcuları ile ilgililer katıldı.Vali Çelik, burada yaptığı konuşmada, Eskişehir'in Anadolu Üniversitesi (AÜ) ve ESOGÜ gibi iki köklü üniversiteye sahip olduğuna işaret ederek, gelişen, kendini geliştiren ve kentiyle buluşma gayreti içinde olan iki önemli üniversitenin Eskişehir'e katkısının önemine değindi.Üniversitelerin kente sportif anlamda da katkı sağlamasının gerektiğini anlatan Çelik, "ESOGÜ önemli bir spor yatırımı olan stadyumu Eskişehir'e kazandırdı. ESOGÜ'ye bu kazanç çok yakıştı. Stadyumda emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu. Rektör Gönen ise öğrenciler için mümkün olduğunca çok sosyal imkan yaratmaya çalıştıklarını belirterek, söz konusu stadyumun da öğrencilerin sportif ihtiyaçlarını önemli derecede karşılayacağını bildirdi.Konuşmaların ardından aralarında Vali Çelik ve Rektörü Gönen'in bulunduğu üniversite çalışanlarından oluşan iki takım maç yaptı.
ESKİŞEHİR (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan 5 bin kişilik Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Stadyumu,...

ESKİŞEHİR (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan 5 bin kişilik Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Stadyumu, hizmete girdi.

ESOGÜ Meşelik Yerleşkesi'ndeki stadyumun hizmeti girmesinden dolayı düzenlenen etkinliğe Eskişehir Valisi Azmi Çelik, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Aksoy ve Eskişehirspor'un bazı eski futbolcuları ile ilgililer katıldı.

Vali Çelik, burada yaptığı konuşmada, Eskişehir'in Anadolu Üniversitesi (AÜ) ve ESOGÜ gibi iki köklü üniversiteye sahip olduğuna işaret ederek, gelişen, kendini geliştiren ve kentiyle buluşma gayreti içinde olan iki önemli üniversitenin Eskişehir'e katkısının önemine değindi.

Üniversitelerin kente sportif anlamda da katkı sağlamasının gerektiğini anlatan Çelik, "ESOGÜ önemli bir spor yatırımı olan stadyumu Eskişehir'e kazandırdı. ESOGÜ'ye bu kazanç çok yakıştı. Stadyumda emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Rektör Gönen ise öğrenciler için mümkün olduğunca çok sosyal imkan yaratmaya çalıştıklarını belirterek, söz konusu stadyumun da öğrencilerin sportif ihtiyaçlarını önemli derecede karşılayacağını bildirdi.

Konuşmaların ardından aralarında Vali Çelik ve Rektörü Gönen'in bulunduğu üniversite çalışanlarından oluşan iki takım maç yaptı.

Esogü Stadyumu Hizmete Girdi

Esogü Stadyumu Hizmete Girdi

Esogü Stadyumu Hizmete Girdi

Esogü Stadyumu Hizmete Girdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.