pendik escort bayan
ak

Esogü Rektör Yardımcılığına Atama

23.05.2018 - 17:13, Güncelleme: 23.05.2018 - 17:13
 

Esogü Rektör Yardımcılığına Atama

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin (ESOGÜ) yeni rektör yardımcıları görevlerine başladı.ESOGÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin (ESOGÜ) yeni rektör yardımcıları görevlerine başladı.ESOGÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tıp Fakültesi Dekanı ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Arslantaş ile Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Yıldız, rektör yardımcılığına atandı.Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Çabuk'un, rektör yardımcılığına devam ettiği bildirildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin (ESOGÜ) yeni rektör yardımcıları görevlerine başladı.ESOGÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin (ESOGÜ) yeni rektör yardımcıları görevlerine başladı.

ESOGÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tıp Fakültesi Dekanı ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Arslantaş ile Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Yıldız, rektör yardımcılığına atandı.

Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Çabuk'un, rektör yardımcılığına devam ettiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.