pendik escort bayan
ak

ESNAFLAR; Sivas Sizin Döneminizde Çağ Atladı

06.02.2014 - 20:16, Güncelleme: 06.02.2014 - 20:16
 

ESNAFLAR; Sivas Sizin Döneminizde Çağ Atladı

Yaklaşan yerel seçimler, siyasi Arenayı da hareketlendirdi. Sivas Belediyesine 5 yıllığına talip olan ve önceki dönemlerde yapmış olduğu örnek projelerle Sivas’ın çehresini değiştiren Eski Belediye Başkanı ve AK Parti Sivas Belediye Başkanı Mimar Sami Ayd

Bu kapsamda Rahmi Günay Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden Aydın, burada ağırlık olarak sağlık sektörü üzerine hizmet veren esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi.      TAKSİCİLERDEN AYDIN’A TAM DESTEK   Bölge hastanesinin yapılmasıyla Numune Hastanesinin oraya taşınacağını ve buradaki esnafların işlerinde ciddi bir düşüş olacağını anlatan esnaflar, Aydın’dan bu konudaki görüşlerini sorarken, Aydın ise, “Bu öyle kısa süreli bir hadise değil. Numune Hastanesi taşınsa bile, bazı poliklinikler burada hizmet vermeye devam edecek. Zaten Devlet Hastanesini de buraya taşıma planımız var. Sizlerin mağdur edilmesi gibi bir durum söz konusu değil.”dedi. Öte yandan Umre’den dönen eski MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Tahir Kavdır’ın evine de gideren Aydın, burada da Kavdır ve ailesini tebrik etti. SİVAS ESNAFINDAN AYDIN’A TAM DESTEK   Son olarak Numune Hastanesi Taksi Durağını da ziyaret eden Aydın, burada da taksicilerle bir süre görüşerek, sıkıntılarını dinledi. Burada taksiciler, Aydın’dan çeşitli talepte bulunurken, Sami Aydın projelerini özlediklerini, her zaman da destek olacaklarının sözünü verdiler. sivas haber ( SİVAS )
Yaklaşan yerel seçimler, siyasi Arenayı da hareketlendirdi. Sivas Belediyesine 5 yıllığına talip olan ve önceki dönemlerde yapmış olduğu örnek projelerle Sivas’ın çehresini değiştiren Eski Belediye Başkanı ve AK Parti Sivas Belediye Başkanı Mimar Sami Ayd

Bu kapsamda Rahmi Günay Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden Aydın, burada ağırlık olarak sağlık sektörü üzerine hizmet veren esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi. 

 

 

TAKSİCİLERDEN AYDIN’A TAM DESTEK

 

Bölge hastanesinin yapılmasıyla Numune Hastanesinin oraya taşınacağını ve buradaki esnafların işlerinde ciddi bir düşüş olacağını anlatan esnaflar, Aydın’dan bu konudaki görüşlerini sorarken, Aydın ise, “Bu öyle kısa süreli bir hadise değil. Numune Hastanesi taşınsa bile, bazı poliklinikler burada hizmet vermeye devam edecek. Zaten Devlet Hastanesini de buraya taşıma planımız var. Sizlerin mağdur edilmesi gibi bir durum söz konusu değil.”dedi.


Öte yandan Umre’den dönen eski MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Tahir Kavdır’ın evine de gideren Aydın, burada da Kavdır ve ailesini tebrik etti.



SİVAS ESNAFINDAN AYDIN’A TAM DESTEK

 

Son olarak Numune Hastanesi Taksi Durağını da ziyaret eden Aydın, burada da taksicilerle bir süre görüşerek, sıkıntılarını dinledi. Burada taksiciler, Aydın’dan çeşitli talepte bulunurken, Sami Aydın projelerini özlediklerini, her zaman da destek olacaklarının sözünü verdiler. sivas haber ( SİVAS )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.