pendik escort bayan
ak

Esnafa İstihdam Kolaylığı Hatırlatması

29.03.2017 - 16:58, Güncelleme: 29.03.2017 - 16:58
 

Esnafa İstihdam Kolaylığı Hatırlatması

SİVAS (AA) - Gemerek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Gültekin Tunar, ilave istihdam desteği ile önemli avantajlar sağlandığını hatırlattı. Tunar,...

SİVAS (AA) - Gemerek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Gültekin Tunar, ilave istihdam desteği ile önemli avantajlar sağlandığını hatırlattı. Tunar, yaptığı yazılı açıklamada, 687 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile ilave istihdam desteği sağlandığını ve bu kapsamında çalıştırılacak olan sigortalı işçilerin sigorta primlerinin devlet tarafından ödeneceğini kaydetti. Destekten yararlanabilmek için işe alım işleminin bu yıl 1 Şubat ila 31 Aralık tarihleri arasında olması ve sigortalının işe giriş tarihi itibarıyla İŞKUR'a kayıtlı işsiz olması gerektiğini belirten Tunar, bu imkandan yararlanmak isteyen esnafın ayrıntılı bilgi için odaya başvurabileceklerini bildirdi.
SİVAS (AA) - Gemerek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Gültekin Tunar, ilave istihdam desteği ile önemli avantajlar sağlandığını hatırlattı. Tunar,...

SİVAS (AA) - Gemerek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Gültekin Tunar, ilave istihdam desteği ile önemli avantajlar sağlandığını hatırlattı.

Tunar, yaptığı yazılı açıklamada, 687 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile ilave istihdam desteği sağlandığını ve bu kapsamında çalıştırılacak olan sigortalı işçilerin sigorta primlerinin devlet tarafından ödeneceğini kaydetti.

Destekten yararlanabilmek için işe alım işleminin bu yıl 1 Şubat ila 31 Aralık tarihleri arasında olması ve sigortalının işe giriş tarihi itibarıyla İŞKUR'a kayıtlı işsiz olması gerektiğini belirten Tunar, bu imkandan yararlanmak isteyen esnafın ayrıntılı bilgi için odaya başvurabileceklerini bildirdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.