pendik escort bayan
ak

Eskişehirspor'un Vazgeçilmezleri

20.10.2016 - 09:53, Güncelleme: 20.10.2016 - 09:53
 

Eskişehirspor'un Vazgeçilmezleri

- Siyah-kırmızılı takımda Boffin, Bruno ve Kamil Ahmet Çörekçi, ligdeki 7 maçın hepsinde sahaya çıktı

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da, 3 futbolcu geride kalan 7 maçın hepsinde forma giydi. Kadrosunda 23 futbolcu bulunan siyah-kırmızılı takımda, kaleci Ruud Boffin, Bruno Mezenga ve Kamil Ahmet Çörekçi, ligdeki 7 maçta da sahadaki yerini aldı. Söz konusu 3 futbolcuyu, altışar maçla Semih Şentürk, Hakan Çinemre ve Uğur İnceman takip etti. Takım kaptanı Erkan Zengin, Bilal Aziz Özer, Tarık Çamdal ve Kaan Kanak ise beşer maçta siyah-kırmızılı formayı terletti.Aykut Akgün, Murat Uçar, Ramazan Övüç, Axel Meye ve Chico Ofoedu ise dörder kez ligde Eskişehirspor forması giydi. Söz konusu futbolcuları, üçer kez sahaya çıkan Hürriyet Gücer, Jerry Akaminko, Berkay Dabanlı ve Felix Michel izledi.Eskişehirspor'da Hasan Hüseyin Acar, Enes Can Akgün ikişer, Kayacan Erdoğan ve Dorukhan Toköz ise birer kez forma şansı buldu.
- Siyah-kırmızılı takımda Boffin, Bruno ve Kamil Ahmet Çörekçi, ligdeki 7 maçın hepsinde sahaya çıktı


ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da, 3 futbolcu geride kalan 7 maçın hepsinde forma giydi.

Kadrosunda 23 futbolcu bulunan siyah-kırmızılı takımda, kaleci Ruud Boffin, Bruno Mezenga ve Kamil Ahmet Çörekçi, ligdeki 7 maçta da sahadaki yerini aldı.

Söz konusu 3 futbolcuyu, altışar maçla Semih Şentürk, Hakan Çinemre ve Uğur İnceman takip etti. Takım kaptanı Erkan Zengin, Bilal Aziz Özer, Tarık Çamdal ve Kaan Kanak ise beşer maçta siyah-kırmızılı formayı terletti.

Aykut Akgün, Murat Uçar, Ramazan Övüç, Axel Meye ve Chico Ofoedu ise dörder kez ligde Eskişehirspor forması giydi. Söz konusu futbolcuları, üçer kez sahaya çıkan Hürriyet Gücer, Jerry Akaminko, Berkay Dabanlı ve Felix Michel izledi.

Eskişehirspor'da Hasan Hüseyin Acar, Enes Can Akgün ikişer, Kayacan Erdoğan ve Dorukhan Toköz ise birer kez forma şansı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.