pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehirspor'un Galibiyet Hasreti Sürüyor

26.02.2017 - 17:18, Güncelleme: 26.02.2017 - 17:18
 

Eskişehirspor'un Galibiyet Hasreti Sürüyor

TFF 1. Lig'in 22. haftasında sahasında Ümraniyespor ile 0-0 berabere kalan siyah-kırmızılı takım, 4 maçtır galibiyet alamıyor

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig'in 22. haftasında evinde Ümraniyespor ile 0-0 berabere kalan Eskişehirspor, ligde yaptığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremedi. Ligin 18. haftasında sahasından Balıkesirspor'u 3-2 mağlup eden siyah-kırmızılı takım, bu galibiyetin ardından oynadığı 4 maçta rakiplerine üstünlük kuramadı. 19. haftada Şanlıurfaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Eskişehirspor, sonraki hafta sahasında Manispor'a 5-1 mağlup oldu. 21. haftada dış sahadaki Elazığspor maçından 0-0 beraberlikle ayrılan siyah-kırmızılı ekip, 22. haftada da Ümraniyespor mücadelesinden aynı sonucu aldı ve galibiyet hasretini 4 maça çıkardı. Puanını 37'ye çıkartan Eskişehirspor, zirve yarışında mücadelesini sürdürüyor.
TFF 1. Lig'in 22. haftasında sahasında Ümraniyespor ile 0-0 berabere kalan siyah-kırmızılı takım, 4 maçtır galibiyet alamıyor

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig'in 22. haftasında evinde Ümraniyespor ile 0-0 berabere kalan Eskişehirspor, ligde yaptığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremedi.

Ligin 18. haftasında sahasından Balıkesirspor'u 3-2 mağlup eden siyah-kırmızılı takım, bu galibiyetin ardından oynadığı 4 maçta rakiplerine üstünlük kuramadı. 19. haftada Şanlıurfaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Eskişehirspor, sonraki hafta sahasında Manispor'a 5-1 mağlup oldu. 21. haftada dış sahadaki Elazığspor maçından 0-0 beraberlikle ayrılan siyah-kırmızılı ekip, 22. haftada da Ümraniyespor mücadelesinden aynı sonucu aldı ve galibiyet hasretini 4 maça çıkardı.

Puanını 37'ye çıkartan Eskişehirspor, zirve yarışında mücadelesini sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.