pendik escort bayan
ak

Eskişehirsporlu Futbolculardan Anlamlı Ziyaret

20.10.2017 - 13:38, Güncelleme: 20.10.2017 - 13:38
 

Eskişehirsporlu Futbolculardan Anlamlı Ziyaret

Siyah-kırmızılı takımının futbolcuları, şehit Piyade Uzman Çavuş Arıkan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un futbolcuları, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Seçkin Arıkan'ın Eskişehir'deki ailesine ziyarette bulundu.Siyah-kırmızılı takımın futbolcuları Erkan Zengin, Hürriyet Gücer ve Kayacan Erdoğan, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesinin ardından çıkan çatışmada şehit olan Arıkan'ın Ihlamurkent Mahallesi'nde yaşayan annesi Esma, babası Arif ve kardeşi Semih Arıkan'ı ziyaret ederek, başsağlığı diledi.Futbolcular, şehidin yakını olan ve üzerinde Eskişehirspor forması bulunan bir çocukla da sohbet etti.
Siyah-kırmızılı takımının futbolcuları, şehit Piyade Uzman Çavuş Arıkan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un futbolcuları, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Seçkin Arıkan'ın Eskişehir'deki ailesine ziyarette bulundu.

Siyah-kırmızılı takımın futbolcuları Erkan Zengin, Hürriyet Gücer ve Kayacan Erdoğan, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesinin ardından çıkan çatışmada şehit olan Arıkan'ın Ihlamurkent Mahallesi'nde yaşayan annesi Esma, babası Arif ve kardeşi Semih Arıkan'ı ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

Futbolcular, şehidin yakını olan ve üzerinde Eskişehirspor forması bulunan bir çocukla da sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.