pendik escort bayan
ak

Eskişehirsporlu Futbolcular Yeni Stadı Gezdi

26.08.2016 - 22:33, Güncelleme: 26.08.2016 - 22:33
 

Eskişehirsporlu Futbolcular Yeni Stadı Gezdi

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un teknik heyeti ve futbolcuları, kentte yapımı devam eden 35 bin kişilik yeni stadı gezdi.Eskişehirspor...

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un teknik heyeti ve futbolcuları, kentte yapımı devam eden 35 bin kişilik yeni stadı gezdi.Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, siyah-kırmızılı teknik heyet ve futbolculara yeni stadın tanıtıldığı gezide gazetecilere yaptığı açıklamada, stat zemininin 21 gün sonra tamamen oynanacak hale geleceğini bildirdi.Atatürk Stadı'nda yarın Şanlıurfaspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Ünal, şöyle konuştu:"Ligin 4. haftasındaki Elazığspor maçını yeni stadımızda oynamayı planlıyoruz. Zeminin dışında birçok eksiğimiz var ancak bu eksiklikleri tamamlayacağız. Stadımız için iki açılış planlıyoruz. Bunlardan birisinin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla olmasını istiyoruz. Diğerinde de efsane taraftarımızı mutlu edeceğimiz bir açılışımız olacak. İnşallah bu açılışlar şampiyonluğun müjdecisi olur. Türkiye'nin en iyi stadyumlardan birisine sahip olacağız."Gezi sırasında teknik heyet ve futbolcular, statta fotoğraf çektirdi.
ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un teknik heyeti ve futbolcuları, kentte yapımı devam eden 35 bin kişilik yeni stadı gezdi.Eskişehirspor...

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un teknik heyeti ve futbolcuları, kentte yapımı devam eden 35 bin kişilik yeni stadı gezdi.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, siyah-kırmızılı teknik heyet ve futbolculara yeni stadın tanıtıldığı gezide gazetecilere yaptığı açıklamada, stat zemininin 21 gün sonra tamamen oynanacak hale geleceğini bildirdi.

Atatürk Stadı'nda yarın Şanlıurfaspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Ünal, şöyle konuştu:

"Ligin 4. haftasındaki Elazığspor maçını yeni stadımızda oynamayı planlıyoruz. Zeminin dışında birçok eksiğimiz var ancak bu eksiklikleri tamamlayacağız. Stadımız için iki açılış planlıyoruz. Bunlardan birisinin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla olmasını istiyoruz. Diğerinde de efsane taraftarımızı mutlu edeceğimiz bir açılışımız olacak. İnşallah bu açılışlar şampiyonluğun müjdecisi olur. Türkiye'nin en iyi stadyumlardan birisine sahip olacağız."

Gezi sırasında teknik heyet ve futbolcular, statta fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.