pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehirspor'da Taraftara Destek Çağrısı

29.09.2017 - 15:38, Güncelleme: 29.09.2017 - 15:38
 

Eskişehirspor'da Taraftara Destek Çağrısı

- Eskişehirspor Kulübü Başkanı Özeçoğlu:- "Büyük taraftarımızı yarın tribünleri doldurarak, takımımıza destek vermeye ve bu zor günlerimizde kulübümüze sahip çıkmaya davet ediyoruz"

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un başkanı Sinan Özeçoğlu, yarın sahalarında yapacakları Grandmedical Manisaspor maçında taraftarın tribünleri doldurarak, takıma destek vermesini istedi.Özeçoğlu, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, ligin 7. haftasında yarın oynayacakları Grandmedical Manisaspor maçının takım, teknik direktör Yücel İldiz ve ekibi için yeni bir başlangıç olacağını kaydetti.Söz konusu maçla çıkışa geçeceklerine canı gönülden inandıklarını belirten Özeçoğlu, "Bilindiği üzere kulübümüz maddi imkansızlıklar ve puan silme cezalarının da içinde olduğu zor bir süreçten geçmektedir. Bu süreci, takımımıza her zaman destek veren büyük taraftarımızla atlatacağımıza inanıyoruz. Büyük taraftarımızı yarın tribünleri doldurarak, takımımıza destek vermeye ve bu zor günlerimizde kulübümüze sahip çıkmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.
- Eskişehirspor Kulübü Başkanı Özeçoğlu:- "Büyük taraftarımızı yarın tribünleri doldurarak, takımımıza destek vermeye ve bu zor günlerimizde kulübümüze sahip çıkmaya davet ediyoruz"


ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un başkanı Sinan Özeçoğlu, yarın sahalarında yapacakları Grandmedical Manisaspor maçında taraftarın tribünleri doldurarak, takıma destek vermesini istedi.

Özeçoğlu, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, ligin 7. haftasında yarın oynayacakları Grandmedical Manisaspor maçının takım, teknik direktör Yücel İldiz ve ekibi için yeni bir başlangıç olacağını kaydetti.

Söz konusu maçla çıkışa geçeceklerine canı gönülden inandıklarını belirten Özeçoğlu, "Bilindiği üzere kulübümüz maddi imkansızlıklar ve puan silme cezalarının da içinde olduğu zor bir süreçten geçmektedir. Bu süreci, takımımıza her zaman destek veren büyük taraftarımızla atlatacağımıza inanıyoruz. Büyük taraftarımızı yarın tribünleri doldurarak, takımımıza destek vermeye ve bu zor günlerimizde kulübümüze sahip çıkmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.