pendik escort bayan
ak

Eskişehirspor'da 5 Futbolcu Sözleşme Yeniledi

18.07.2017 - 12:33, Güncelleme: 18.07.2017 - 12:33
 

Eskişehirspor'da 5 Futbolcu Sözleşme Yeniledi

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da, 5 futbolcunun sözleşmeleri uzatıldı.Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, Kulüp...

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da, 5 futbolcunun sözleşmeleri uzatıldı.Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu ile bir araya gelen Uğur İnceman, Hürriyet Gücer, Aykut Akgün ve Bilal Aziz Özer, kendilerini birer yıllığına kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.Altyapıdan yetişen ve geçen yıl takıma önemli katkı sağlayan Hasan Hüseyin Acar da mevcut sözleşmesini bir yıl daha uzatarak 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da, 5 futbolcunun sözleşmeleri uzatıldı.Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, Kulüp...


ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da, 5 futbolcunun sözleşmeleri uzatıldı.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu ile bir araya gelen Uğur İnceman, Hürriyet Gücer, Aykut Akgün ve Bilal Aziz Özer, kendilerini birer yıllığına kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Altyapıdan yetişen ve geçen yıl takıma önemli katkı sağlayan Hasan Hüseyin Acar da mevcut sözleşmesini bir yıl daha uzatarak 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.