pendik escort bayan
ak

Eskişehirspor Taraftarları, Giresunspor Maçını Dev Ekrandan İzledi

25.05.2017 - 21:28, Güncelleme: 25.05.2017 - 21:28
 

Eskişehirspor Taraftarları, Giresunspor Maçını Dev Ekrandan İzledi

- Kırmızı-siyahlı taraftarlar, Eskişehirspor'un rakip ağları havalandırdığı anlarda meşale yakıp tezahüratlarda bulundu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor taraftarı, siyah-kırmızılı takımın TFF 1. Lig play-off yarı final ilk maçında Giresunspor ile deplasmanda 3-3 berabere kaldığı karşılaşmayı dev ekranlardan izledi.Taraftarlar, belediyeler tarafından Odunpazarı Meydanı ve Eskibağlar Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinin yanına kurulan dev ekranlarda takımlarının Giresunspor ile deplasmanda yaptığı ve 3-3 biten maçı heyecanla takip etti.Giresun temsilcisinin attığı goller sonrasında hüzün yaşayan kırmızı-siyahlı taraftarlar, Eskişehirspor'un rakip ağları havalandırdığı anlarda da meşale yakıp, tezahüratlarda bulundu.Takımlarını 90 dakika boyunca destekleyen aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu taraftarlar, 29 Mayıs Pazartesi günü Eskişehir'de yapılacak rövanş maçını beklemeye başladı.
- Kırmızı-siyahlı taraftarlar, Eskişehirspor'un rakip ağları havalandırdığı anlarda meşale yakıp tezahüratlarda bulundu


ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor taraftarı, siyah-kırmızılı takımın TFF 1. Lig play-off yarı final ilk maçında Giresunspor ile deplasmanda 3-3 berabere kaldığı karşılaşmayı dev ekranlardan izledi.

Taraftarlar, belediyeler tarafından Odunpazarı Meydanı ve Eskibağlar Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinin yanına kurulan dev ekranlarda takımlarının Giresunspor ile deplasmanda yaptığı ve 3-3 biten maçı heyecanla takip etti.

Giresun temsilcisinin attığı goller sonrasında hüzün yaşayan kırmızı-siyahlı taraftarlar, Eskişehirspor'un rakip ağları havalandırdığı anlarda da meşale yakıp, tezahüratlarda bulundu.

Takımlarını 90 dakika boyunca destekleyen aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu taraftarlar, 29 Mayıs Pazartesi günü Eskişehir'de yapılacak rövanş maçını beklemeye başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.