pendik escort bayan
ak

Eskişehirspor, Denizli Yönetiminde İlk Kez Kazandı

19.03.2017 - 20:18, Güncelleme: 19.03.2017 - 20:18
 

Eskişehirspor, Denizli Yönetiminde İlk Kez Kazandı

- Deneyimli teknik direktör Mustafa Denizli, siyah-kırmızılı ekibin başında çıktığı 4. maçta ilk kez üç puan sevinci yaşadı

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde ilk galibiyetini Göztepe karşısında 4-0'lık skorla aldı.Eskişehirspor'un ligin 20. haftasında sahasında Manisaspor'a 5-1 yenildiği karşılaşmanın ardından teknik direktör Alpay Özalan'la yollarını ayıran siyah-kırmızılı yönetim, deneyimli çalıştırıcı Mustafa Denizli ile anlaşmıştı.Ligin 21. haftasında oynanan Elazığspor maçını tribünden takip eden Denizli, Eskişehirspor'un başında ilk müsabakasına bir sonraki hafta Ümraniyespor karşısında çıktı. Siyah-kırmızılı ekip, sahasındaki mücadelede rakibiyle 0-0 berabere kaldı.Eskişehirspor, daha sonra deplasmanda yaptığı maçlarda Boluspor ile 2-2, Giresunspor ile de 0-0 berabere kalarak birer puanı hanesine yazdırdı.Tecrübeli teknik direktörü Denizli idaresinde ligdeki dördüncü maçını 25. haftada sahasında Göztepe'ye karşı oynayan siyah-kırmızılılar, rakibini 4-0 mağlup etti. Eskişehirspor, aldığı bu galibiyetle puanını 42'ye yükseltti.
- Deneyimli teknik direktör Mustafa Denizli, siyah-kırmızılı ekibin başında çıktığı 4. maçta ilk kez üç puan sevinci yaşadı


ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde ilk galibiyetini Göztepe karşısında 4-0'lık skorla aldı.

Eskişehirspor'un ligin 20. haftasında sahasında Manisaspor'a 5-1 yenildiği karşılaşmanın ardından teknik direktör Alpay Özalan'la yollarını ayıran siyah-kırmızılı yönetim, deneyimli çalıştırıcı Mustafa Denizli ile anlaşmıştı.

Ligin 21. haftasında oynanan Elazığspor maçını tribünden takip eden Denizli, Eskişehirspor'un başında ilk müsabakasına bir sonraki hafta Ümraniyespor karşısında çıktı. Siyah-kırmızılı ekip, sahasındaki mücadelede rakibiyle 0-0 berabere kaldı.

Eskişehirspor, daha sonra deplasmanda yaptığı maçlarda Boluspor ile 2-2, Giresunspor ile de 0-0 berabere kalarak birer puanı hanesine yazdırdı.

Tecrübeli teknik direktörü Denizli idaresinde ligdeki dördüncü maçını 25. haftada sahasında Göztepe'ye karşı oynayan siyah-kırmızılılar, rakibini 4-0 mağlup etti.

Eskişehirspor, aldığı bu galibiyetle puanını 42'ye yükseltti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.