pendik escort bayan
ak

Eskişehirspor Başkanı Ünal'dan Destek Eleştirisi

14.08.2018 - 22:23, Güncelleme: 14.08.2018 - 22:23
 

Eskişehirspor Başkanı Ünal'dan Destek Eleştirisi

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal:"Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehirspor'a destek vermedi, bunu da taraftar iyi biliyor"- Yılmaz Büyükerşen: "Büyükşehir Belediyesi kanun gereğince profesyonel spor kulüplerine maddi yardımda bu

ESKİŞEHİR (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un kulüp başkanı Halil Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in takıma destek vermediğini ifade etti. Ünal, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, yeni sezon için 20 genç oyuncunun yanı sıra teknik heyet ve sağlık ekibinin lisans tescil işlemlerinin tamamlandığını belirtti. En iyi hazırlık kampı yapan takım olduklarını vurgulayan Ünal, şöyle konuştu:"Bu yıl transferini yaptığımız 13 oyuncumuzun lisans tescilini gerçekleştiremedik. Bu durum bizim için üzüntü verici. Eskişehirspor'un kadrosu elindeki genç yeteneklerin yanı sıra yaptığı transferlerle bir üst lige çıkacak güçte. Teknik direktörümüz Fuat Çapa’ya teşekkür ediyorum. Bu zor durumda yanımızda oldu. Takımın bu hale gelmesine neden olanlar şu anda yok. Kolay olan hiçbir maç yok. Yetenekli oyunculara ihtiyacınız var. Elinizde iyi oyuncular var ancak bunları sahaya süremiyorsunuz. Sonuna kadar mücadele edeceğiz."Ünal, Eskişehirspor'un şu ana kadar hiçbir belediyeden yasal olmayan bir şey istemediğini belirterek, "Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Eskişehirspor'a destek vermedi, bunu da taraftar iyi biliyor. Büyükşehir Belediyesinden günlerdir randevu talep ediyoruz ancak hiçbir sonuç alamadık. Yılmaz Büyükerşen'den hiçbir şahsi talebimiz olmadı. Büyükerşen yıllarca verdiği sözü tutmadı, hep bahane buldu." görüşünü savundu.- Yılmaz Büyükerşen: "Kanun gereği profesyonel spor kulüplerine maddi yardımda bulunamıyoruz"Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de kurum ve kuruluşların belirlenmiş kanunlarla yönetildiğini bildirdi."Büyükşehir Belediyesi kanun gereğince profesyonel spor kulüplerine maddi yardımda bulunamamaktadır." ifadesini kullanan Büyükerşen, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:"Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığımız Eskişehir’de amatör sporun ve sporcuların her zaman destekçisidir. Büyükşehir Belediyesi olarak amatör kulüplerimize hem nakdi hem de malzeme yardımı yapmayı imkanlarımız dahilinde yıllardır devam ediyoruz. Bunun yanı sıra açmış olduğumuz spor merkezleri ile de sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımızın ücretsiz spor yapmasına imkan sağlıyoruz."
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal:"Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehirspor'a destek vermedi, bunu da taraftar iyi biliyor"- Yılmaz Büyükerşen: "Büyükşehir Belediyesi kanun gereğince profesyonel spor kulüplerine maddi yardımda bu


ESKİŞEHİR (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un kulüp başkanı Halil Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in takıma destek vermediğini ifade etti.

Ünal, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, yeni sezon için 20 genç oyuncunun yanı sıra teknik heyet ve sağlık ekibinin lisans tescil işlemlerinin tamamlandığını belirtti.

En iyi hazırlık kampı yapan takım olduklarını vurgulayan Ünal, şöyle konuştu:

"Bu yıl transferini yaptığımız 13 oyuncumuzun lisans tescilini gerçekleştiremedik. Bu durum bizim için üzüntü verici. Eskişehirspor'un kadrosu elindeki genç yeteneklerin yanı sıra yaptığı transferlerle bir üst lige çıkacak güçte. Teknik direktörümüz Fuat Çapa’ya teşekkür ediyorum. Bu zor durumda yanımızda oldu. Takımın bu hale gelmesine neden olanlar şu anda yok. Kolay olan hiçbir maç yok. Yetenekli oyunculara ihtiyacınız var. Elinizde iyi oyuncular var ancak bunları sahaya süremiyorsunuz. Sonuna kadar mücadele edeceğiz."

Ünal, Eskişehirspor'un şu ana kadar hiçbir belediyeden yasal olmayan bir şey istemediğini belirterek, "Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Eskişehirspor'a destek vermedi, bunu da taraftar iyi biliyor. Büyükşehir Belediyesinden günlerdir randevu talep ediyoruz ancak hiçbir sonuç alamadık. Yılmaz Büyükerşen'den hiçbir şahsi talebimiz olmadı. Büyükerşen yıllarca verdiği sözü tutmadı, hep bahane buldu." görüşünü savundu.


- Yılmaz Büyükerşen: "Kanun gereği profesyonel spor kulüplerine maddi yardımda bulunamıyoruz"


Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de kurum ve kuruluşların belirlenmiş kanunlarla yönetildiğini bildirdi.

"Büyükşehir Belediyesi kanun gereğince profesyonel spor kulüplerine maddi yardımda bulunamamaktadır." ifadesini kullanan Büyükerşen, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığımız Eskişehir’de amatör sporun ve sporcuların her zaman destekçisidir. Büyükşehir Belediyesi olarak amatör kulüplerimize hem nakdi hem de malzeme yardımı yapmayı imkanlarımız dahilinde yıllardır devam ediyoruz. Bunun yanı sıra açmış olduğumuz spor merkezleri ile de sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımızın ücretsiz spor yapmasına imkan sağlıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.