pendik escort bayan
ak

Eskişehirspor, Bandırmaspor Maçını Yeni Statta Oynamak İstiyor

26.10.2016 - 15:48, Güncelleme: 26.10.2016 - 15:48
 

Eskişehirspor, Bandırmaspor Maçını Yeni Statta Oynamak İstiyor

Kulüp asbaşkanı Demirdaş: - "İnşallah Bandırmaspor maçını yeni statta oynayacağız"

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un asbaşkanı Özgür Fetih Demirdaş, ligin 9. haftasında yapacakları Bandırmaspor maçını yeni statta oynamak istediklerini bildirdi.Demirdaş, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Bandırmaspor maçının yüzde 90 ihtimalle yeni statta oynanacağını belirtti.Yarınki İl Güvenlik Kurulu toplantısı sonrası nihai kararın verileceğine aktaran Demirdaş, şunları kaydetti:"Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve diğer yetkililerin görüşü olumlu. Biz de stadyumun hazır hale geldiğini düşünüyoruz. Bundan sonrası artık taraftarda, bize sahip çıkıp, tribünleri tamamıyla doldurmalarını istiyoruz. Çalışmalarımız bütün gücümüzle devam ediyor. Hem müteahhit firma hem kulüp yetkilileri hem de belediyeden bize destek olan arkadaşlar çalışıyoruz. İnşallah Bandırmaspor maçını yeni statta oynayacağız. TFF'den yetkili arkadaşlar da burada. Sabahtan itibaren incelemelerde bulunuyoruz. Yüzde 90 buradayız, burada oynayacağız. Bizim istediğimiz de bu zaten. Biz artık taraftarımızla kendi sahamızda oynamak istiyoruz. Seyircimize düşen de gelip burada takımını desteklemesi. Bizim buna gerçekten ihtiyacımız var. Bir an önce toparlanmamız lazım."
Kulüp asbaşkanı Demirdaş: - "İnşallah Bandırmaspor maçını yeni statta oynayacağız"

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un asbaşkanı Özgür Fetih Demirdaş, ligin 9. haftasında yapacakları Bandırmaspor maçını yeni statta oynamak istediklerini bildirdi.

Demirdaş, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Bandırmaspor maçının yüzde 90 ihtimalle yeni statta oynanacağını belirtti.

Yarınki İl Güvenlik Kurulu toplantısı sonrası nihai kararın verileceğine aktaran Demirdaş, şunları kaydetti:

"Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve diğer yetkililerin görüşü olumlu. Biz de stadyumun hazır hale geldiğini düşünüyoruz. Bundan sonrası artık taraftarda, bize sahip çıkıp, tribünleri tamamıyla doldurmalarını istiyoruz. Çalışmalarımız bütün gücümüzle devam ediyor. Hem müteahhit firma hem kulüp yetkilileri hem de belediyeden bize destek olan arkadaşlar çalışıyoruz. İnşallah Bandırmaspor maçını yeni statta oynayacağız. TFF'den yetkili arkadaşlar da burada. Sabahtan itibaren incelemelerde bulunuyoruz. Yüzde 90 buradayız, burada oynayacağız. Bizim istediğimiz de bu zaten. Biz artık taraftarımızla kendi sahamızda oynamak istiyoruz. Seyircimize düşen de gelip burada takımını desteklemesi. Bizim buna gerçekten ihtiyacımız var. Bir an önce toparlanmamız lazım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.